Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szandál vagy zárt cipő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szandál vagy zárt cipő?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm azt mondta,hogy hosszú menyasszonyi ruhához zárt orrú cipő kell. De nekem ma nagyon megtetszett egy szandál és meg is vettem. Passzol a ruhámhoz is.
2012. jún. 4. 19:27
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Kedves 17 és 18. Köszönöm. Ha harisnyát vennék fel az csakis addig lenne, amig veszi a kamerás a lábam ahogy feladja édesanyám a lábamra a cipellőt. Aztán levenném, mert augusztusban szerintem 35 fokos melegben kényelmetlen lesz. Ha találok zárt cipőt ami tetszeni fog megveszem,de ez a szandál nagyon megfogott és nagyon kényelmes is.
2012. jún. 5. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!