Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fekete NEM gyászszín, csak mi viselünk fekát temetésekkor. Akkor ex-barátnőm kb. minden nap gyászol, mert szinte csak feketét hord.
Voltam már tök feketében esküvőn - mivel épp nem volt pénzem egy új felsőre sem -, és senki sem szólt meg.
A fehéret elfogadom. :D
2012. jún. 4. 19:55
szerintem tök mindenki lesz@rja a násznép ruhája színét,mindenki a menyasszonyt és a vőlegényt figyeli.A szandál azért nem jó mert harisnya nélkül gáz,és harisnyával is gáz hogy elől látszik..ezért jobb a zárt cipő szerintem.Meg csinosabb és elegánsabb,de te tudod
2012. jún. 4. 20:05
Szövegértésetek odavág, a menyasszonyról van szó.
Kérdező, ha illik a ruhádhoz az a szandál, nyugodtan vedd fel, a te napod.
2012. jún. 4. 20:17
14/21 A kérdező kommentje:
Igen, a menyasszonyról van szó. Az én ruhámról és cipőmről.
Szerintem mindkettő jó, ez a te döntésed. Nekem zárt cipőm lesz, de csak azért, mert csak olyat találtam.
2012. jún. 4. 23:48
Szerintem is sokkal elegánsabb egy zárt cipő, mint egy szandál. Igaza van aki azt írta, hogy mezítláb is gáz, meg harisnyában is....egy szandált el tudok képzelni egy strandramenet, de a saját esküvőmre..hááát
2012. jún. 5. 07:29
Ha kaptam volna csinos szandált, akkor én is szandált vettem volna a menyasszonyi ruhámhoz. (Sajnos nem kaptam :() Szerintem egyáltalán nem gáz, aki így gondolja még nem látott igazán csinos szandált. Pl itt a 4.
[link] Mi kivetni való van benne?
2012. jún. 5. 08:46
Kedves 12es!
Már miért volna gáz a szandál harisnya nélkül?
Kérdező!
Légy nyugodt, és érezd jól magad az esküvődön a szandálodban. Sok boldogságot!
2012. jún. 5. 10:33
Nekem is mondtak, hogy ugy illik, hogy a menyasszonyi cipo elol zart legyen. Mas kerdes, hogy ez egyesek velemenye, ha tetszik a szandal es a ruhadhoz is megy, en is azt valasztottam volna a helyedben.
2012. jún. 5. 12:41
Ez egy régi babonára vezethető vissza, miszerint a nyitott elejű szandálból 'kifolyik' a szerencse.....
Más kérdés, hogy szerintem a szandi+mezítlábnál csak egy gusztustalanabb van esküvőn: a szandi+harisnya, ami tekeredik ide-oda a lábon, kilátszik a varrás, stb.
2012. jún. 5. 16:12
Kapcsolódó kérdések: