Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szandál vagy zárt cipő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szandál vagy zárt cipő?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm azt mondta,hogy hosszú menyasszonyi ruhához zárt orrú cipő kell. De nekem ma nagyon megtetszett egy szandál és meg is vettem. Passzol a ruhámhoz is.
2012. jún. 4. 19:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%

A fekete NEM gyászszín, csak mi viselünk fekát temetésekkor. Akkor ex-barátnőm kb. minden nap gyászol, mert szinte csak feketét hord.

Voltam már tök feketében esküvőn - mivel épp nem volt pénzem egy új felsőre sem -, és senki sem szólt meg.

A fehéret elfogadom. :D

2012. jún. 4. 19:55
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
szerintem tök mindenki lesz@rja a násznép ruhája színét,mindenki a menyasszonyt és a vőlegényt figyeli.A szandál azért nem jó mert harisnya nélkül gáz,és harisnyával is gáz hogy elől látszik..ezért jobb a zárt cipő szerintem.Meg csinosabb és elegánsabb,de te tudod
2012. jún. 4. 20:05
 13/21 anonim ***** válasza:
64%

Szövegértésetek odavág, a menyasszonyról van szó.

Kérdező, ha illik a ruhádhoz az a szandál, nyugodtan vedd fel, a te napod.

2012. jún. 4. 20:17
 14/21 A kérdező kommentje:
Igen, a menyasszonyról van szó. Az én ruhámról és cipőmről.
2012. jún. 4. 20:19
 15/21 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkettő jó, ez a te döntésed. Nekem zárt cipőm lesz, de csak azért, mert csak olyat találtam.
2012. jún. 4. 23:48
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is sokkal elegánsabb egy zárt cipő, mint egy szandál. Igaza van aki azt írta, hogy mezítláb is gáz, meg harisnyában is....egy szandált el tudok képzelni egy strandramenet, de a saját esküvőmre..hááát
2012. jún. 5. 07:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Ha kaptam volna csinos szandált, akkor én is szandált vettem volna a menyasszonyi ruhámhoz. (Sajnos nem kaptam :() Szerintem egyáltalán nem gáz, aki így gondolja még nem látott igazán csinos szandált. Pl itt a 4. [link] Mi kivetni való van benne?
2012. jún. 5. 08:46
 18/21 anonim ***** válasza:

Kedves 12es!

Már miért volna gáz a szandál harisnya nélkül?

Kérdező!

Légy nyugodt, és érezd jól magad az esküvődön a szandálodban. Sok boldogságot!

2012. jún. 5. 10:33
 19/21 loorien ***** válasza:
Nekem is mondtak, hogy ugy illik, hogy a menyasszonyi cipo elol zart legyen. Mas kerdes, hogy ez egyesek velemenye, ha tetszik a szandal es a ruhadhoz is megy, en is azt valasztottam volna a helyedben.
2012. jún. 5. 12:41
 20/21 anonim ***** válasza:

Ez egy régi babonára vezethető vissza, miszerint a nyitott elejű szandálból 'kifolyik' a szerencse.....

Más kérdés, hogy szerintem a szandi+mezítlábnál csak egy gusztustalanabb van esküvőn: a szandi+harisnya, ami tekeredik ide-oda a lábon, kilátszik a varrás, stb.

2012. jún. 5. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!