Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jó, ha a templomi esküvő után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó, ha a templomi esküvő után (és a vacsora előtt) lesz a kreatív fotózás?

Figyelt kérdés

2012. máj. 31. 16:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A fotósok szerint nem lényeg, de én már tudom: érdemes megadni a módját annak, mikor lát meg először.

Én sose felejtem el az arcát. Az egész esküvőmből az a leggyönyörűbb emlékem!!! Meg a fenének hiányzott volna hogy már délelőtt rángassanak fotózásra. Így is alig lettem kész negyed 5-re, a kikérésre:)

2012. jún. 5. 22:48
 12/13 anonim ***** válasza:

A kikérés előtt párom még tök ideg volt, iszonyat feszültek voltunk mindketten, leginkább a gyászhangulat illett mindkettőnkre, mert én a bebetonozott frizurám miatt voltam kiakadva, ami még a próbafrizurán nem volt ilyen betontömb, ő meg amiatt hogy annyi ideje se volt hogy lefürödjön a délelőtti rohangászás után. Na, ebben a hangulatban szerintem észre se vette volna, hogy milyen szép lettem.

Na de amikor végre minden elrendeződött és végre elkezdődhetett a kikérés, akkor egész más volt elébe toppanni:)

2012. jún. 5. 22:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nagyon szerettem volna bolondmenyasszonyos kikérést, meg is volt a jelölt egy 2 méter magas úriember személyében, de egyszerűen arra már nem maradt energiám, hogy leszervezzem a dolgot úgy, hogy közben a párom meg ne tudja. Pedig olyan vicces lett volna, ha a vőfély szavára előtoppan egy szőrös menyasszony:))) De utólag már ezt se bánom, hogy nem sikerült. Az oldotta volna a feszültséget, ez tény. De akkor kétlem, hogy könnybe lábadt volna a szeme, amikor végül én is előkerültem volna. Nekem ez így volt gyönyörű. Sok rossz emlékem van aznapról, de ez a pillanat, ez már örökre megmarad ilyen szépnek:)
2012. jún. 5. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!