Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőkor szeretném a kereszt nevem is megváltoztatni, Adrienn helyett Adrienne-re. Ez lehetséges?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 12:40
21/29 anonim válasza:
A Fradika név már több, mint 15 éve be van jegyezve. Anno, még 10 évvel ezelőtt volt a Frideriksu show-ban egy család, ahol gy hívták a kislányt. Az apuka nagy fradista, ezért kérvényezte a bejegyzését, és be is jegyezték a nevet. A kislány ma már több, mint 15 éves, és ez az anyakönyvezett keresztneve. (az az adás pont az érdekes nevű gyerekekről szólt)
22/29 anonim válasza:
Hát pedig ha megnézed, nincs a 2012-ben engedélyezett neveknél a Fradika! Igen, akkor engedélyezték, de azóta már levették a listáról. Már nem lehet adni ilyen nevet.
23/29 anonim válasza:
Rengeteget fogsz szívni az e betű miatt. Mire mindenkinek elmondod, hogy "Adrienne e-vel a végén"
Ezt egy 280 éves ügyintéző néni biztos érteni fogja, és csak kavarodás lesz az egészből. Addig örülj, amíg olyan neved van, amit mindenki megért egyből. Eredetileg francia vagy hogy ennyire kell az e betű?
24/29 anonim válasza:
Nekem eredeti francia nevem van, amit utálok, az Adrienn sokkal szebb. :) Ha diktálni fogod, majd mindenkinek kell mondanod, hogy e-vel a végén és nem fogják érteni, csomó felesleges macera lesz vele.
25/29 anonim válasza:
megkérdezhetem, hogy miért szeretnéd az e betűt? nagyon érdekelne:)
26/29 loorien válasza:
Az egyetemen az egyik tanarnonek Adrienne volt a neve e-vel a vegen, szoval szerintem lehetseges ezt a variaciot valasztani hivatalosan is. Amikor pedig lediktalod a neved, ejtsd ki az e-t a nev vegen es meg tedd hozza, hogy a vegen 'e'-vel.
27/29 anonim válasza:
De utolsó, attól még a bemutatkozásoknál senki nem fogja tudni hogy a kérdezőnek menő Adrienn-variációja van, nem a magyar sima Adrienn-variáció. Úgy meg komplett hülyének nézik pl. új munkahelyi kollégák, férj ismerősei, bárki, ha így mutatkozik be:
"- Szia, Kovács Adrienne vagyok, de e-vel ám!"
28/29 loorien válasza:
Adrienne-t nem lehet ugy ejteni, hogy kimondjuk az e-t? Pl Henrietta - Henriette - Henriett. Vagy az Adrienne mindenkepp e nelkul ejtendo?
29/29 anonim válasza:
Én Adrienne vagyok. A sok okostojásnak üzenem, hogy ki kell ejteni az e-t a végén, úgy kell bemutatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!