Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után szoktad meg azt, hogy mondjuk "párom" helyett "férjem"-et mondassz?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 09:47
11/16 anonim válasza:
Én kezdettől fogva így mondom(férjem), mert a másik verzió csak a parasztoknál szokás. Párja az állatoknak van, meg esetleg a táncosoknak.
12/16 A kérdező kommentje:
Házasság előtt is férjednek szólítottad? A tiniszerelmeidet is férjednek szólítottad? :D
2012. jún. 3. 07:17
13/16 anonim válasza:
a 11 a nyerő! :-) Én is hányingert kapok a párom megszólítástól. Hál istennek nálunk egyikünknek sem jutott eszébe, h így illesse a másikat, pedig vagy 4 évig jártunk és 20 éve házasok vagyunk.
14/16 anonim válasza:
Nekem is szokatlan volt mindig a párom kifejezés, mindig az jutott az eszembe, hogy párja a zokninak van....
15/16 anonim válasza:
Ahogy az első tízet olvastam, kezdtem azt hinni, hogy csak én vagyok olyan idióta, hogy nem sértem meg a szeretett nőt azzal, hogy páromnak nevezem, hiszen - ahogy ezt már előttem is írták - párja a galambnak meg a zokninak van és nem az embernek. Ha már annyira szerencsések vagyunk, hogy a Magyar az anyanyelvünk, nem értem miért nem használják ki sokan. Miért nem lehet Kedvesem, életem értelme, szerelmem, stb.
16/16 A kérdező kommentje:
Kedves 2. oldal!
A kérdés nem az volt, hogy mit gondoltok a párom megszólításról!
2012. jún. 3. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!