Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nagyon jó barátnöm igy viselke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon jó barátnöm igy viselkedik föleg az esküvöm elött. Szerintetek?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok most lesz az esküvöm.Van egy gyerekkori barátnöm aki már Pesten él és dolgozik.1 éve van egy barátja és azóta kerül engem.Nem hiv nem válaszol a telefonjaimra sokszor.Néha ir facebookon egy üzenetet h ok minden meg h puszil.Kb ennyi.Az esküvöi meghivóm miután odadtam annyit mondott h majd meglátják hogy el tudnak e jönni.Soha de soha nem vesztünk össze tehát nem értem mi a baja.Mióta ezzel a sráccal van kerül.Elötte egyböl hivott ha hazajött h igyunk megy kávét.Szerintetek keressem még?Hiányzik de már én érzem magam hülyének h csak én keresem.Erzek benn némi feltékenységet az esküvöm miatt.

2012. máj. 24. 16:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondod már egy éve kerül téged. Nem hiszem, hogy ez az esküvő miatt lenne.

A barátságoknak nagy próbája az idő, és a távolság. A ti barátságotok elkopott. Biztos nem utál, és nem féltékeny rád, csak egyszerűen már nem vagy neki fontos.

Lépj túl rajta.

2012. máj. 24. 16:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy hasonló barátnőm. Nekünk mégcsak szóba jött az esküvő, de komoly gondot okoz, hogy vajon meghívjam e egyáltalán. Régen el sem tudtam volna képzelni, hogy nem lesz ott, de a mi kapcsolatunk is arról szól 2 éve hogy csak én keresem. 1 éve azt mondtam addig nem keresem, míg ő sem azóta nem beszéltünk.

De igazából nekem is fel kellene eszmélnem, hogy ez csak az én részemről volt barátság.

Szerintem ha a meghívás után képes nem elmenni az esküvődre akkor ne keresd többet. Ha elmegy, talán még neki is jelent valamit a barátságotok.

2012. máj. 24. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előttem hozzászólóknak.
2012. máj. 24. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
76%
Talán szégyelli a fiúját, és nem akarja bemutatni nektek? Talán nincs pénzük útiköltségre, és ajándékra? Talán már más életet él, és abba nem férsz bele?
2012. máj. 24. 17:04
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Nem anyagi problémája van az biztos mert tudom h hol dolgoznak.Egyszerüen lehet h tényleg elkopott ez a dolog az ö részéröú és csak nekem volt fontos.Csak rossz érzés.
2012. máj. 24. 17:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kábé minden barátságom így végződött,sajnos :( én is ugyanennyi idős vagyok,mint te.Sajnos a mi korunkban nagyon kevés az olyan lány aki normális értékekkel bír és a barátságról az a fogalma,hogy tartsuk a kapcsolatot,bizzunk egymásba,keressük egymást.....stb és sajnos sok lány követi el azt a hibát,hogy párkapcsolatban feladják magukat és csak a srácnak élnek,őt figyelik,nehezen mozdulnak ki mellőle....
2012. máj. 24. 19:35
 7/8 anonim ***** válasza:
50%

6 Én ezért barátkozok csak srácokkal.Azt már megtanultam,hogy a nők érdekemberek 90%-ban.Kis kígyók.Utána meg ha lecserélte őket a faßi egy 20 éves lányra,akkor meg jönnek nyafogni.

Nekem is hasonló gondjaim vannak sajnos,ráadásul nekem az illető még azt is mondta,hogy biztos,nem akarja,hogy eltávolodjunk egymástól,keresni fog.Erre tessék.Hát sajnálom,mert vele nagyon jól éreztem magam.Én már nem keresem,mert kerestem én eddig eleget,mostmár ha szeretne találkozni,akkor keressen ő.Ezt már nem is tudom,talán 3 hete várom,vagy még annál is több.Szóval ennyi:(

2012. máj. 24. 20:50
 8/8 anonim ***** válasza:
6os vagyok.Nekem is szinte csak fiubarátaim vannak,veluk értem meg magam és meg is becsülnek,söt szeretik,ha egy lány ad nekik tanácsot.Nem örülök,hogy igy van,mert jolenne egy igazi csaj barátnö,de ez van.......
2012. máj. 25. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!