Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek nem egy napon volt a polgári és a templomi esküvőjük, melyik napot ünneplitek házassági évfordulóként?
Mi még csak előtte vagyunk, de nálunk szerintem extrém sok idő fog eltelni a két esküvő között.
A polgári jövőre lesz, a templomi meg csak 4-5 év múlva. Az ok természetesen a pénz. Viszont úgy tervezzük, hogy mindkét esküvő az első randink napján lesz, remélem sikerül összehozni. Így nem kell dátumokkal szenvedni :)
ezt sejtettem, hogy azért ál, mert nem igazi, de hívtok anyakönyvvezetőt, vagy ki tartja majd?
nem hallottam még ilyenről, azért érdeklőstem. (bocs, attól akinek ez a kérdésem se tetszett)
Jelentem én mindenkinek csak zöld kezet osztogattam. :) Én sem értem miért kell ebben a kategóriában mindig vkinek lepontozni mindent...
Kb. ha megkérdezi valaki hogy mi a neved és Te megírod, azt is lepontozza vki... Az ugyan mégis miért nem hasznos? Na mindegy... Kicsit off volt..
Az ál-polgárira: szerintem szertartásvezetőre gondol. Az olyan, hogy miután már hivatalosan megköttetett anyakönyvvezető előtt a frigy, akkor vannak ilyen szertartásvezetők, akik később bárhol tulajdonképpen előadják, hogy mintha ők lennének az anyakönyvvezetők. Ugyanúgy öltöznek fel meg van könyv is, meg minden, persze nem az igazi anyakönyv, stb. Tehát már nem hivatalosan újra előadják a polgári szertartást. :)
Mi Moirához hasonlóan hosszabb időt hagyunk a két szertartás között, nekem is az volt hogy lejárt volna a személyim a templomi meg a lagzi előtt, és mivel úgyis változik a nevem ráadásul külföldön élünk, ezért így egyszerűbb volt megcsináltatni az új személyit amíg a polgári miatt otthon voltunk.
Nekem nem jelentett túl sokat a polgári de a férjemnek úgy láttam hogy igen, szóval még nem tudom, melyiket fogjuk ünnepelni! De azt a napot mindig fogjuk, amikor összejöttünk, úgyhogy minimum 2x ünneplünk az évben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!