Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Titán gyűrű tapasztalatok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titán gyűrű tapasztalatok?

Figyelt kérdés

A párom munkájából kifolyólag nem fogja túl gyakran hordani a karikagyűrűt, ezért is gondoljuk, hogy felesleges így kiadni érte 100ezreket.De azért mégis kell valami.

pl:

[link]

2012. máj. 21. 13:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk volfrámacélból készült gyűrűnk van, hasonló a titánhoz az anyaga, eddih nagyon-nagyon bevált, kb egy éve hordjuk napi szinten soha nem vesszük le, és egy miniatűr karcolás sincs rajta. Nem deforámlódik mert olyan kemény az anyag, és nem kopik. Egyszóval örökéletű :)

Nagyon olcsó egyenlőre a titánból acélból készült ékszer de szerintem pár év múlva ezeknek is horroráruklesz mert az emberek rájönnek hogy mennyivel több előnye van. Megéri!

2012. máj. 21. 13:20
 2/10 A kérdező kommentje:

És azt ki tudja nekem megmondani, hogy a nemesacél, a wolfram vagy a titán gyűrű a jobb és mi a különbség közte(azon kívül hogy más:D)?

Előző ti hol vettétek? nem voltak gondok a mérettel?

2012. máj. 21. 13:40
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekünk titán gyűrűink vannak, én mindig hordom, a párom szintén a munkájából kifolyólag ritkán. Az övé sima, az enyémben vannak kövek, nagyon szeretem, kényelmes, és ahogy az előző válaszoló is írta nem karcolódik, nem deformálódik, egyszóval semmi baja.

Igazából a különbség a színükben van, mivel tartósságra mindegyik nagyon jó. Valamint nekem a titánra azért esett a választásom, mert az teljesen antiallergén.

itt vettem:

[link]

2012. máj. 21. 15:44
 4/10 A kérdező kommentje:
Ha netről rendeltétek, nem volt gond a mérettel?
2012. máj. 22. 08:26
 5/10 anonim ***** válasza:

Van a honlapon mérettáblázat. Itthon megmértem egy gyűrűmet, ami jó volt, és az alapján rendeltem, semmi gond nem volt, tökéletes a méret.

De ha esetleg nincs olyan gyűrűd, ami a gyűrűsujjadra jó lenne, akkor egyszerűen egy cérnával megméred az ujjad kerületét, és az alapján is tudsz a táblázatból méretet választani.

2012. máj. 22. 12:15
 6/10 anonim ***** válasza:

mi is a klugex-től rendeltük, van 8 napos visszavásárlási garanciájuk ha nem jó a méret, szerencsére nem volt ilyen problémánk.

azért volfrámacél mert nekem ez az anyag volt a legszimaptikusabb, olyan különleges. Kicsit sötétebb mint a titán ha jól tudom. A mi gyűrűnknél ez pont jól néz ki mert úgy van kialakítva a mintája.

2012. máj. 22. 16:24
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszenek és több titánium ékszerem is van, többnyire gyűrűk. Igaz, nem karikagyűrűről beszélek, mert nem vagyok házas, de már 7 éve van egy kedvenc üzletem:

[link]

2012. máj. 24. 06:18
 8/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segítettetek.:)
2012. máj. 24. 09:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Még annyi érdekelne, hogy amelyik aranyozott, annak a színe sem változik a sok mosogatástól:D. mint amit példának beraktam. vagy nektek milyen színű van?
2012. máj. 24. 09:33
 10/10 anonim válasza:

Sziasztok.

Én is szeretnék egy titán gyűrűt. De még nem tudtam eldönteni. Jelenleg nemesacél van. Polírozott. De ez nagyon karcolódik. Igaz nem volt drága!

Esetleg akinek van, nem tenne fel egy képet titán vagy wolfram gyűrűről. Ahogy a kezén van?

Ezek a termék képek nem adják vissza az igazi mivoltjukat...

Köszi előre is :)

2013. jún. 17. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!