Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt konfliktusotok családtagokkal az esküvőszervezés alatt? Konkrétan a jövendő férjem nagymamájára gondolok.
Figyelt kérdés
Mindenki nagyon lelkesen vesz részt az esküvői előkészületekben. A párom édesanyja a legfőbb szervező, igazán kedves, igyekszik úgy csinálni, hogy mindenkinek a kedvére tegyen, de elsősorban mindig minket kérdez, hogy mit, hogyan szeretnénk. Erre ott van a nagymama, aki gyakorlatilag mindent kritizál, méghozzá meglehetősen rossz indulatúan. Semmi nem jó neki, a meghívó, a szertartás szervezése, a pap (illetve lelkész) személye, a dekoráció, semmi. A legrosszabbul az esett, amikor a párom nagynénjét (még véletlenül sem minket!) megkérdezte, hogy és milyen ruhám lesz? Mondta a nagynéni, hogy egy nagyon szép, krémszínű nyakpántos ruha. Erre, hogy "csak nem menyasszonyi ruhában leszek?". Válaszolja, hogy dehogynem! "Hát, szerintem sokkal jobb lenne, valami csinos kis kosztüm!" Mindez azért, mert én már elváltam egyszer, és ráadásul nem 20 éves vagyok, hanem közel 40. Most tényleg el kell bújnom, és "szolid" lagzit tartanom, csak azért, mert nem az első, és, mert nem vagyok annyira fiatal? Nagyon bánt a dolog, mert őszintén mondom, süt a rosszindulat belőle.2012. máj. 21. 09:52
11/11 anonim válasza:
De sok "jóindulatú" ember van, tisztelet a kivételnek.. Már miért ne lehetne boldog 40 évesen, és miért ne lehetne menyasszonyi ruhában?? Elvégre ez egy esküvő, ami a Ti dolgotok, a Tied és a párodé, szóval ne törődj a nagymamával. Mondd meg neki, hogy azért lesz úgy, mert Te úgy szeretnéd, neked az tetszik, stb., ettől biztos a falra mászik majd :-D
Egyébként meg nehogy már valakinek az szúrja a szemét, hogy második esküvő.. Vagy tényleg van olyan aki eltervezi, hogy na, neki lagzija lesz??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!