Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Volt konfliktusotok családtago...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt konfliktusotok családtagokkal az esküvőszervezés alatt? Konkrétan a jövendő férjem nagymamájára gondolok.

Figyelt kérdés
Mindenki nagyon lelkesen vesz részt az esküvői előkészületekben. A párom édesanyja a legfőbb szervező, igazán kedves, igyekszik úgy csinálni, hogy mindenkinek a kedvére tegyen, de elsősorban mindig minket kérdez, hogy mit, hogyan szeretnénk. Erre ott van a nagymama, aki gyakorlatilag mindent kritizál, méghozzá meglehetősen rossz indulatúan. Semmi nem jó neki, a meghívó, a szertartás szervezése, a pap (illetve lelkész) személye, a dekoráció, semmi. A legrosszabbul az esett, amikor a párom nagynénjét (még véletlenül sem minket!) megkérdezte, hogy és milyen ruhám lesz? Mondta a nagynéni, hogy egy nagyon szép, krémszínű nyakpántos ruha. Erre, hogy "csak nem menyasszonyi ruhában leszek?". Válaszolja, hogy dehogynem! "Hát, szerintem sokkal jobb lenne, valami csinos kis kosztüm!" Mindez azért, mert én már elváltam egyszer, és ráadásul nem 20 éves vagyok, hanem közel 40. Most tényleg el kell bújnom, és "szolid" lagzit tartanom, csak azért, mert nem az első, és, mert nem vagyok annyira fiatal? Nagyon bánt a dolog, mert őszintén mondom, süt a rosszindulat belőle.

2012. máj. 21. 09:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell foglalkozni a nagymamával.Nálam is pont így volt,mindenki örült,h lesz esküvő,stb,csak a férjem nagymamája nem,mert féltékeny,h az unokája nem fog ott lakni nagyival,hanem velem az én lakásomban. Így nem hívtunk meg az esküvőre,mert ott akkora balhét csinált volna.
2012. máj. 21. 09:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem kell vele foglalkozni, ne lássa hogy az ő rosszindulatúsága áthat rád/rátok mert akkor még jobban felbuzdul és nyomja tovább. A ti esküvőtök a ti döntésetek, azt csináltok amit akartok úgyse tud mit csinálni, ha nem tetszik neki nem kötelező elmennie az esküvőre, de a meghívást azért tartsátok fenn, általában akkorra lenyugszanak.
2012. máj. 21. 09:59
 3/11 anonim ***** válasza:
10%

Ne haragudj, de tényleg nem kéne ekkora felhajtás, mert:

- Egyszer már volt esküvőd, ez a második. (Lesz harmadik és negyedik is?)

- Közel 4

2012. máj. 21. 10:05
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

*

- Közel 40 éves vagy

2012. máj. 21. 10:05
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
...és egy 40 évesnek már nem is lehet nagy esküvője? Az én esküvőm, az első, két tanús volt, a második 42 éves koromban 80 fős. Fantasztikusan jól sikerült kerti parti volt.
2012. máj. 21. 10:13
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kedves 10.55-ös U.dd! Nem kellenek a privát leveleid, tartsd meg magadnak a véleményedet! Sára
2012. máj. 21. 10:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Hú akkor Udd ezek szerint másnak is írt privátban. Amúgy engem nem zavar különösebben, elvégre joga van a véleményéhez, bár meglehetősen korlátoltnak tűnik. Azért azt meg kell jegyeznem (hozzászólva az ő véleményéhez), hogy azt egyrészt nem írtam, hogy mekkora felhajtásról van szó (azért lássuk be, egy menyasszonyi ruha még nem feltétlenül minősül nagy felhajtásnak egy esküvőn), másrészt, hogy vajon az én óhajom e a bármekkora felhajtás. A 10.05-nek üzenem, hogy nem, nem tervezek sem 3. sem 4. esküvőt, de igazság szerint 2-dikat sem terveztem, ez nem feltétlenül terv szerint működik szerintem.
2012. máj. 21. 10:56
 8/11 anonim ***** válasza:
A nagyik általában régi korokban ragdak, ott még szerinte nem illik. Most őszintén, számít a szava ha ti mást szeretnétek? No ugye, ha sokat gonoszkodik, kritizál párod elbezélgethet vele mennyire bántó ez neked (hisz lehet nemtudja ezzel sértő volt) s ha ennyire nem tetszik neki nem kell azzal fárasztania magát, hogy eljöjjön s ott folytassa a kritizálást.
2012. máj. 21. 12:06
 9/11 anonim ***** válasza:

Nyeld le a mama sértéseid, ő régebbi szokásokhoz szokott..

Ez a Ti napotok lesz, a lényeg hogy ti érezzétek magatokat jól, a nagymamával nem kell foglalkozni.

2012. máj. 21. 14:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki olyan ruhában megy férjhez, amilyenben csak szeretne. Nehogy már más mondja meg, meg ítélkezzen feletted! Ehhez senkinek nincs joga. A nagymamának ha nem tetszik semmi, legyen az ő baja, tudom, hogy nehéz, de próbálj meg legyinteni rá. Nem az ő esküvője lesz, hanem a tiétek, örüljön, hogy egyáltalán ott lehet, ilyen viselkedéssel. Utána szerencsére csak alkalmanként kell elviselnetek a rosszindulatát.
2012. máj. 21. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!