Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Június végi esküvőre mibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Június végi esküvőre mibe öltöztetnéd a lányod, ha te vagy a menyasszony?

Figyelt kérdés
Kényes, habi-babi, elegáns ruhácskába, ami nagyon csini, csak éppen azt figyelném folyton, hogy mikor koszolja össze, vagy egy nagyon helyes, könnyű nyári ruhába, ami szép, de nyilván nem ünneplő ruci. 20 hónapos kislányról van szó.
2012. máj. 16. 11:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan valami habi-babi-t adnék rá. [link]
2012. máj. 16. 11:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
a szertartásra kis koszorúslány ruhát vennék neki, utána pedig kis lenge nyári ruha, persze több váltóruhát is vinnék neki, arra az esetre ha nagyon durván leenné magát, a földön hemperegne és koszos lenne.
2012. máj. 16. 11:07
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
igazából lehetne mindkettő is. amikor fényképezkedtek, meg kell az elegáns, akkor a habi-babi ruhában lehetne, a szertartás utáni részén meg abba, amit nem sajnálsz, hogy összekoszolja.
2012. máj. 16. 11:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A szertartás alatt habi-babi, utána átöltöztetném, hogy szabadabban mozoghasson.
2012. máj. 16. 11:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy sem fogjátok megúszni, hogy ne kelljen átöltöztetni!

Akkor legalább a kezdetekkor legyen habos-babos-csinos öltözéke, majd amikor már leönti magát a levessel, vagy üdítővel, nagymami átöltözteti. Vigyetek több öltözéket, mert az sem biztos, hogy egy váltással megússzátok.

No de másik ilyen alkalom már úgysem lesz, miért aggódnál azon, hogy mi lesz a ruhájával?

2012. máj. 16. 11:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

szertartás alatt,fényképezekdsékor ilyesmi,aztán nyári ruhácska,abból több váltás,ugyis összekeni magát

sőt,téged is,készülj erre

2012. máj. 16. 11:12
 7/11 A kérdező kommentje:
Külföldön élünk, itt az ilyen típusú ruhák alaphangon 70Eurónál kezdődnek. Sajnálom rá a pénzt, mert többet nem fogja felvenni. Azt hiszem körbenézek az interneten, hátha tudok neki rendelni habi-babi rucit, mert tényleg van aranyos köztük.
2012. máj. 16. 11:20
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
csinálj neki tull szoknyát, olcso és cuki.
2012. máj. 16. 12:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon Second Hand boltokban olcsón tudsz már venni.
2012. máj. 16. 13:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a neten vettem a lányomnak, így nem kell attól félnem, hogy összekoszolja a kölcsönzött ruhácskát. Szerencsém volt, aukciós oldalon újan árulták, senki nem licitált már rám, így 1000 Ft volt postaköltséggel együtt.

De ha nem tudtam volna venni, akkor csináltam volna neki ilyent:

[link]

2012. máj. 16. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!