Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyenek ezek a ruhák? (kép)
Kettő esküvői ruháról lenne szó. Nekem mind a kettő nagyon tetszik. Még odébb van az esküvő, de persze nem bírok magammal, és már nézegetem a lehetséges "áldozatokat" :)
Pusztán véleményt kérek, nem fogja befolyásolni a döntésemet!
Köszi!
1. [link]
2.
(ez is teljesen fehér, csak elég rosszak a színek a képen)
Második.
Az első majd a következőn.
mindkettő szép.Ha személy szerint nekem kéne e kettő közül választani akkor én az elsőt választanám.Egy oka van,hogy miért.Nagy melleim vannak,és nem érezném jól magam a pánt nélkülibe. Egész napom el lenne rontva,hogy állandóan húzogatnám felfelé a ruhát,mert félnék hogy teljesen lecsúszik a cicimről..Nem hiszem hogy a pap örülne ha fél mellem kint lenne..:)
De a ruhák szépek.
red4me, téged nem értelek...
Többieknek köszönöm az eddigi válaszokat.
Igazság szerint nekem is nagy cicijeim vannak, de ez mégis annyira megtetszett, hogy nem bírtam nem föltenni. :)
Persze nyilván az is dönteni fog (és főleg az fog), hogy rajtam hogy is áll. Amúgy átlagos alakom van, se nem vékony, se nem sovány, csak a cicik kicsit nagyobbak. A pántos "biztonságosabb" lenne, az tuti. :)
Mindkettő nagyon szép, de nálam az első a nyerő.
Amúgy én is hasonlót akartam az esküvőmre, de felpróbálva már egyik sem tetszett magamon.. végül egy habos, nagy ruhát vettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!