Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit énekeljek az esküvőmön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit énekeljek az esküvőmön?

Figyelt kérdés
Júliusban lesz az esküvőm. Nagyon szeretek énekelni, és szeretnék valami szépet elénekelni, ez lenne a meglepetés a vendégeknek. :) Tudnátok ötleteket adni, hogy melyik számok illenének az alkalomhoz? Köszönöm előre is! :)

2012. máj. 15. 18:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
70%

Az úgy szeretném meghálálni szép dal,de nem esküvőre való.Férjhez megy,nem anyák napi ünnepségre készül.Ezzel az erővel énekelhetné a Mama kérlek meséld el nekem...

Ha már énekelni akar akkor olyan dalt válasszon ami kettejüknek szól.Neki és a férjének.

A két összeillő ember szerintem jó választás.Ez tényleg a nőről és férfiről szól.

2012. máj. 15. 20:28
 12/25 anonim ***** válasza:
57%
Ákos-Érintő :)
2012. máj. 15. 20:43
 13/25 anonim ***** válasza:
50%
2012. máj. 15. 20:48
 14/25 anonim ***** válasza:
34%

"Heej, de nem tudom az életemet hol rontottam Én el?"

Ez teljesen jó lesz!

2012. máj. 15. 21:26
 15/25 anonim ***** válasza:
61%
Igen a ma-madár, a madár az ász, igen a ma-ma a madár az ász :D:D:D:D *-*
2012. máj. 15. 21:53
 16/25 anonim ***** válasza:
53%
Az úgy szeretném meghálálni tényleg szép dal. De azt az anyukájának énekli. És az apukája? Ő le van tojva? Hát grat...
2012. máj. 15. 21:55
 17/25 anonim ***** válasza:
26%
"Nagy bánata van a menyasszonynak, forgatja a karika gyűrűjét, sajnálja a régi szeretőjét."
2012. máj. 15. 22:02
 18/25 anonim ***** válasza:
70%
Ha nagyon szeretsz énekelni, és tudsz is, akkor biztos van valami kedvenc számod. Énekeld azt, mert akkor valószínűleg az tudod is. Már csak azért is, hogy ne égesd le magad mindenki előtt. Pont eléggé fogsz izgulni, felesleges azon stresszelni, hogy mi a szöveg meg ilyenek. Ha meg van kedvenc akkor azt válaszd!
2012. máj. 16. 07:49
 19/25 A kérdező kommentje:
Kedves Mindenki! Nagyon aranyosak vagytok, köszi a tippeket! Meg fogom gondolni mindet, amit írtatok :) Igen, tudok énekelni, különben nem kérdeztem volna. :) Apukám zenész, úgyhogy ez nálunk családi hagyomány, húgomnak is jó hangja van. Alapvetően minden számot szeretek, de van azért 1-2 kedvencem, amiket szeretek is énekelni nagyon. Pl. a Hallelujah (Alexandra Burke), ezen gondolkodtam is, hogy jó lenne, szerintetek? A másik a Most múlik pontosan, de ez nem esküvőre való! :D Kicsit lazább és viccesebb lenne a Love is all around me, bár ez sem tudom, oda való-e. Ha még valami eszetekbe jut, azért még várom.
2012. máj. 16. 08:33
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Az Alexandra Burke a létező legelcsépeltebb dal mostanság... Ha felhangzik valahol, menekülön már a szobából kifelé kb, annyit nyekeregtették már...
2012. máj. 16. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!