Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit énekeljek az esküvőmön?
Figyelt kérdés
Júliusban lesz az esküvőm. Nagyon szeretek énekelni, és szeretnék valami szépet elénekelni, ez lenne a meglepetés a vendégeknek. :) Tudnátok ötleteket adni, hogy melyik számok illenének az alkalomhoz? Köszönöm előre is! :)2012. máj. 15. 18:54
1/25 anonim válasza:
Édesanyádnak elénekelhetnéd, az Úgy szeretném meghálálni című Kovács Kati dalt.
2/25 anonim válasza:
Ez gyönyörű, ha jó hangod van, akkor oda lesznek érted:
http://www.youtube.com/watch?v=EiU2At4v8Ew
A legszebb szerelmes dal, amit idáig hallottam :)))
3/25 anonim válasza:
"Nagyon szeretek énekelni"
Ez egy dolog, más dolog, hogy valóban tudsz-e. A megasztárban és társaiban is nagyon sokan "tudnak" énekelni. Bár szerintem a saját esküvődön nem neked kéne produkciózni.
4/25 anonim válasza:
...vagy a férjednek Zalatnai Cini-től, a Félteni kell c. számot.
5/25 anonim válasza:
bon-bon:Köszönöm hogy vagy nekem
Szécsi Pál: Két össze illő ember
Bródy János: Haggyá' má' békibe (vicceltem..)
6/25 anonim válasza:
Ez aztán a meglepetés. Nem biztos hogy minden vendég oda meg vissza lesz az énekléstől.
7/25 anonim válasza:
Szerintem ne valami elcsépelt, giccses slágert válassz, hanem olyat, amire senki nem számít. Például írj egy rap-számot a pároddal való kapcsolatodról. Na arra mindenki felkapná a fejét, ha a menyasszony elkezdene reppelni, tutira soha nem felejtenék el az esküvődet :D
8/25 anonim válasza:
9/25 anonim válasza:
Miért kell egyből leszólni a kérdezőt? Gondolom felnőtt ember létére van annyi egészséges önkritikája, hogy nem égetné le magát az egész násznép előtt a rossz hangjával. Biztos vagyok benne, hogy szép hangja van. Én is az első válaszolót tudnám megerősíteni. Én voltam egy esküvőn, ahol a menyasszony az Úgy szeretném meghálálnit énekelte, és szem nem maradt szárazon, szerintem nagyon megható volt, és gyönyörű. Ezt sem felejtette el a vendégsereg, pedig nem rap volt.
10/25 anonim válasza:
Én is az első válaszolónak adok igazad, nagyon szép dal!
A kérdezőnek szerintem szép hangja van, másképp eszébe sem jutott volna feltenni a kérdést.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!