Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan zajlik pontosan egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlik pontosan egy esküvő és mennyibe kerül kb?

Figyelt kérdés

Az esküvő előtt a párok begyakorolják, hogy mit hogy kell meg stb.? Ha mi szeretnénk megszervezni az esküvőnket az nagyon macerás lenne? Ha csak a közeli rokonokat hívnánk meg az sokba kerülne? Milyen egy igazi hagyományos esküvő? Milyen kajákat ajánlotok+ sütiket? Milyen legyen a menyecskeruha? Kötelező az esküvői ruhának fehérnek lennie? Nem lehetne törtfehér vagy elefántcsont színű? Milyen helyszín lenne a legmegfelelőbb a lagzihoz?

A párommal úgy döntöttünk, hogy hagyományos esküvőt szeretnénk és csak a nagyon közeli családtagokat hívnánk meg, de ők is vannak elegen. Néztem pár ruhát, de nem elég megfelelőek, mindegyik annyira 2008- 2009- es divat. A gyöngysor persze már megvan(a gyagymamám adta nekem) csak ruhát nem találok. Nem kellene olyan ősrégi csak ne legyen fehér(elefántcsont színűre gondoltam). A tortát azt már kiválasztottuk és nagyon szép. A lagzi helyszínére még csak ötletünk sincs, mert egyik épület belső tere sem hasonlít a mi elképzelésünkre. Ja és még virágot is találnom kellene. Régen milyen virágokat használtak erre a célra? Nem szeretnénk nagyon belebonyolódni, egyszerű és hagyományos esküvőt szeretnénk. Jó lenne ha leírnátok nálatok hogy zajlott az esküvő és a lagzi.

2009. jún. 26. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mit értesz sok alatt meg hány vendéggel. A ruha lehet törtfehér is. Nálunk 90-en voltunk összesen. Kb. 1.7 millió Ft volt mindent beleértve (kb. egymilliót kaptunk nászajándéknak a vendégektől). Nekem nagyon olcsó ruhám volt, nem akartam rá többet szánni. Manapság a kis körcsokor a divat. Nekem pl. az nem tetszik, nekem nagy csokrom volt fehér rózsából sok zölddel és rezgővel. A menyecske ruha szinte bármilyen lehet. Nekem nem a klasszikus népies stílusú volt. Piros volt. Sokan viszont bordót választanak vagy akár barnát vagy egyéb színt, amibe jól érzik magukat. Szóval nem feltétlen kell piros, ha nem szereted azt a színt. A helyszínben nem tudok segíteni. Ezt nektek kell látni. Esetleg menjetek egy hotelbe, azok szépek. Nekem mondjuk a sima étterem is megfelelt. Olcsóbb is volt.
2009. jún. 26. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi a szertartásra mindenkit meghívtunk, de utána szűk családi körben ebédeltünk. Ez összesen 22 főt jelentett és 90.000 ft-ba került, majd este a barátainkkal beültünk a törzshelyünkre és ott ünnepeltünk tovább (mi mondjuk nem vagyok táncolós, lagzis típusok). A ruhám varrattam az 60 ezer forint volt. Nagyon szép egyszerű, és meghitt esküvőnk volt, ma sem csinálnánk semmmit másképp. Ja és mindent mi intéztünk, nem volt nehéz interneten keresztül találtam éttermet, varrónőt, és ott találtam meg a megfelelő ruhát is (2005-ös Modeca modell). A csokrom körcsokor volt, és nem mondtam meg, hogy esküvőre lesz, így nem dobtak rá, plussz 60%-ot.

Csak ügyesen :)

2009. jún. 26. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, hogy azt kérdezed, hogyan szervezd meg az esküvődet, de a tortát már kiválasztottátok???

Egy esküvő megszervezése nem egyszerű annak, akinek a szervezéshez nincs érzéke. Én minden hiszti nélkül 2 hét alatt elintéztem mindent márciusban, csak az esküvő napját kell várni. 1 hét múlva lesz a Napunk. A kaján nem kell sokat agyalni, lakodalmas menüsort kell választani, és kész! Addig, amíg nincs meg a polgári időpontja, semmit nem szabad intézni, foglalni, mert időt rabló, és nagyon felesleges. Aki pl. 1 évvel a lagzi előtt kezdi nézni a ruháját, az a ruha az esküvő napján már nem is fog tetszeni. Intézzetek mindent az esküvő előtt max. fél évvel. 1 lépés a legfontosabb, amit azonnal és egyszerre kell foglalni: időpont a polgárira; zenekar, teremfoglalás

A tortát ráérsz intézni az utolsó két hétben, mert akkor már összeállt, hogy milyen lesz a teremdekor, azt ahhoz kell igazítani. Kinézitek, az esküvő hetén pedig megrendelitek. Legalábbis normális cukrásznál ez így működik. A lényeg nem kell túlgörcsölni a szervezést, mert szét fog esni minden!

2009. jún. 27. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!