Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Sokalljátok az egy pár karikag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokalljátok az egy pár karikagyűrűt 160. 000 HUF-ért?

Figyelt kérdés

2012. máj. 12. 17:06
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
44%
Egyáltalán nem sokallom. De mit törődsz mások véleményével, ez a TI gyűrűtök. nektek kell kifizetni :)
2012. máj. 12. 19:23
 22/38 anonim ***** válasza:
86%
mindenki a saját lehetőségei szerint döntse el, h megéri-e neki a 160 rugós gyűrű. nekünk nem ez a lényeg, inkább egy utazás valami szép helyre. a mi gyűrűink összesen 30ezerbe kerültek, pont olyan, mint amire vágytunk, ennél nem is kell több.
2012. máj. 12. 19:55
 23/38 anonim ***** válasza:
21%
Nekünk nincs karika gyűrünk, nem is volt. Az Anyós nekiadta az övét a lányának. Ő meg elhagyta. Sztem nem sok az egymillió forint, amit kérdezel.
2012. máj. 12. 20:42
 24/38 anonim ***** válasza:
59%
én igen,de mi sóherek vagyunk a férjemmel:)szóval mi egy sima egyszerű,nem túl vastag gyűrűt vettünk,leginkább,mert csak ez állt jól,de ha megtetszett volna vmi olyan kategóriás,mint amit említesz,akkor is húztuk volna a szánkat rá,bár valószínű megvesszük..Viszont,így 60-ért megvolt a kettő,kétlem,h rövidebb életű lenne,mint a fél millás pl...(anyuéknak hasonló van,26év alatt semmi baja...)
2012. máj. 12. 20:56
 25/38 anonim ***** válasza:
62%
Mi jól keresünk, így nekünk egy gyűrűnk is többe került az említett összegnél. Ha minden falatért meg kéne küzdenünk hónapról hónapra, akkor sokallnám. Ez szerintem teljesen anyagihelyzet-függő.
2012. máj. 12. 20:56
 26/38 anonim ***** válasza:
42%
utolsó,nem hiszem,h ez anyagi helyzet függő...ez szerintem egyén függő...én írtam előtted,anyagi helyzetünkből adódóan mi is vehettünk volna jóval drágábbat,csak mint írtam,feleslegesnek tartottuk..Attól,h az embernek van pénze rá,szerintem nem kell a legdrágábbat megvenni..
2012. máj. 12. 21:20
 27/38 A kérdező kommentje:

A gyűrűket már megvettük, egyedi tervezésűek :)

Csak azért tettem fel a kérdést, mert pár barátom - akiknek elmondtuk az árát - nagyon sokallták. Külföldön élünk, itt a legolcsóbb gyűrűk ennek a kétszeresénél kezdődtek, végül Magyarországon vettük meg. Szerintünk megéri, csak kíváncsi voltam ki mit gondol.

2012. máj. 12. 21:44
 28/38 A kérdező kommentje:
Ja, és mindenkinek ment tőlem a zöld kéz, nem értem miért vannak egyesek lepontozva. Mindegyik válasz jó, ugyanis véleményeket kértem :)
2012. máj. 12. 21:45
 29/38 anonim ***** válasza:
19%
Én nem veszek karikagyűrűt sem ennyiért, sem más összegért. Ha te veszed, annyiért veszel amennyiért akarsz. Ha más veszi, mi közöd hozzá?
2012. máj. 13. 01:12
 30/38 anonim ***** válasza:
44%
Azt kell venni, ami tetszik és megengedheti magának a pár. Én csak azt nézem le, akinek valójában az ezüstgyűrű tetszik, de inkább a gyémántot választják, mert jaj mit fog szólni a szomszéd mari néni, ha csak ezüst.
2012. máj. 13. 01:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!