Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokalljátok az egy pár karikagyűrűt 160. 000 HUF-ért?
Figyelt kérdés
2012. máj. 12. 17:06
11/38 anonim 

válasza:

A valódi érték nem a gyűrűben van, hanem a jelentésében.
12/38 anonim 

válasza:

Ez a pár anyagi körülményeitől függ.
Gondolom,aki ennyiért vesz gyűrűt, az nem is 2 tanús esküvőt fog tartani.
13/38 anonim 

válasza:

Nagyon sok!Nem az a lényeg hogy a gyürü mennyibe került hanem hogy mennyire szeretitek egymást!Én inkább elmennék kettesbe a párommal abbol a pénzböl!Amugy olyan jo azoknak az embereknek akiknek ilyen kérdéseket kell kiirniuk!Sajnos más ezt nem tehetei meg söt a legtöbb ember!Mert sajnos minimálbérböl nem lehet megélni!Söt tisztességesen meggazdagodni sem!
14/38 anonim 

válasza:

Jelen anyagi körülményeim között sokallom, de ha lenne pénzem rá, és nagyon, tényleg nagyon akarnám, akkor miért ne. Ez rajtatok múlik, hogy megengedhetitek-e.
15/38 anonim 

válasza:

Nekünk 140 000 volt a két gyűrű és két tanús esküvőnk lesz. Sokalltuk, de mi erre külön gyűjtögettünk. Nem hívunk vendégeket, de minőségi gyűrűket vettünk és profi fotóst kértünk fel, mert ezek a dolgok egy életen át megmaradnak és nem szeretnénk azon sajnálkozni, h silány minőségűek lettek a képek vagy a gagyi gyűrűk hamar elkoptak, eldeformálódtak. Persze azt sem szólom meg, ha valaki mondjuk a székszoknyákat tartja fontosabbnak vagy virágdekorációt.
16/38 anonim 

válasza:

ma 17:53 Mondjuk ebben igazat adok neked, mert inkább a gyűrű,képek legyenek minőségiek, mint a többi. Ez 2 emberről szól, s nekik kell, hogy szép emlék legyen, nem pedig 100-200 vendégnek.
17/38 anonim 

válasza:

Én inkább megosztanám a nagy napot a barátaimmal, szeretteimmel, minthogy megvegyek egy drága gyűrűt. De szerencsére nekem nem kellett döntenem, mindkettő belefért minden további nélkül.
18/38 anonim 

válasza:

"A valódi érték nem a gyűrűben van, hanem a jelentésében."
ezzel teljes mértékben egyetértek. soha nem adnék ennyi pénzt gyűrűért, ráadásul ketten ennyit keresünk egy hónapban, úgyhogy esélytelen lenne :) de ha lenne pénzem rá, akkor is sokallnám. nekem még egy bizsu is megtenné :)
19/38 anonim 

válasza:

Nekünk pont 160-ba került a kettő. Mi nem sokalltuk. Szépek, tetszenek.
20/38 anonim 

válasza:

Én nem sokallom. Mi nem szórjuk a pénzt, de a karikagyűrűnél azt mondtuk, hogy az igenis legyen minőségi és tartós, mert azt életünk végéig szeretnénk viselni. A pár grammos gyűrűk sajnos nem sokáig bírják a strapát, ezért szerettünk volna mindenképp mi is ellenállóbb gyűrűket. A miénk még többe is került volna, csak vittünk be törtaranyat, így azt beszámította az ötvös. Ha van rá elég pénzetek, akkor vegyétek meg őket. Az esküvővel kapcsolatban a legtöbb dolog múlandó (díszítés, ruha, csokrok stb...), de a gyűrű életetek végéig ott lesz az ujjatokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!