Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mezítlábas esküvő, vállalnátok?
Bolondok vagytok leendő ifjú pár!!! :)
Szuper ötlet!
Sok boldogságot!!!!
A harisnya cipő nélkül naggggyon csúúúúúszik. Akár vastag, akár vékony. Hatalmasat lehet esni vele, habár kerthelyiségben inkább csak simán szétszakadna - a vastag is.
A réti verziót én bevállalnám mezítláb. :) De tuti, hogy úgy, hogy látsszon. Vagy lenne bennem még valami "szakadt" (pl. lazább hajviselet, vagy szinte smink nélkül, vagy vmi olyan ruhám lenne, aminek az alja "cilámpás", vagy a virággal lenne vmi... De én kicsit dinka vagyok. :D)
Éjjelre viszont vinnék egy balerinát (vagy magamból kiindulva sarut pl. vagy fehér strandpapucsot), de amíg nem fázom, maradnék mezítláb. A kerthelyiséget meg iszonyatosan felnyalatnám előtte az utolsó négyzetcentiig.
Akkor ezek szerint Neked nem fogják ellopni a cipődet az éjszaka folyamán, ahogy szokás. :D
Sok boldogságot!
Én még ugyan nem tartok itt, de mindig is ugyanígy gondoltam az esküvőmre, mint te.
Egy réten, fa alatt, mezítláb én is és a barátom is :).
Utána nem is étterem, hanem inkább szabadtéri sütögetés lenne :).
Úgyhogy ebből már gondolhatod, hogy igen, szerintem tökjó ötlet :).
Én személy szerint irtózom a nagyon hivatalos és ünnepélyes esküvőktől.
Vendégek is csak legközelebbi családtagok és barátok lennének.
Látom, te is hasonló személyiség vagy, úgyhogy hajrá :).
Bár egy valami: szerintem a harisnyát mellőzd.
Ha már mezítlábas, akkor az legyen tényleg az.
L/25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!