Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogyan számolják a gyerekeket az étteremben étel, ital fogyasztásnál?
Figyelt kérdés
Nekünk azt mondta az éttermes, hogy 3 év alatt ingyen, 3 év felett teljes áron. Kíváncsi lennék, hogy ez máshol is így van, mert én ezt nem tartom reálisnak.2012. máj. 9. 10:17
11/15 anonim válasza:
Hány 3 évnél idősebb gyerek lesz az esküvődön?
12/15 anonim válasza:
Szia.3 év alatt ingyen van(a lányunk 3.5,de neki is úgy számolják).3-12 évig 50% ételre és italra is,12 év felett tejes ár.Mi beleirattatuk a szerződésbe is.
Enyhén pofátlanság,hogy 3 év felett teljes adagot akar számolni.
Mi több helyen kérdeztük,3 év alatt ingyen volt mindenhol,50% volt a legtöbb helyen 10 v.12 éves korig,ez változó volt.
13/15 anonim válasza:
Ki volt az a jólelkű aki lepontozta a válaszom? 13:41-est. Szerintem semmi haszontalan nem volt benne, ahova mi járunk ott így megy.
14/15 A kérdező kommentje:
Igen, az étteremnek is fizettünk már foglalót. De azt hiszem vette a lapot, amikor kicsit célozva rákérdeztem a kaja árára gyerekeknél. Egyébként nem sok gyerkőc van, azt hiszem 7, akit érintene a dolog. Illetve van 3 3 éves, akit meg kicsit fiatalabbnak fogunk mondani.
2012. máj. 10. 10:27
15/15 anonim válasza:
Nem vagyunk kannibálok, nem kértük még, hogy gyerekeket szolgáljanak fel :D :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!