Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybucsún esküvő elötti napon milyen étel legyen? Júliusban lesz
Kerti sütésre gondoltam de csak grillezni zöldséget (fok/új/lila hagyma, paprika, paradicsom, padlizsán)meg csirkemellhúst, pár virsli esetleg aszalt gyümölcsos göngyölt hús rántva. Gyümölcssaláta, zöldség sali, tejfölös uborkasaláta, tejfölös öntet baconbe tekert krumpli, piritott krumpli vagy petrezsejmesburgonya,
talán még házi málnafagyi és eperfagyi. Igazából a gond, hogy ne legyen rosszul meg hasmenéses a menyasszony meg mi se. Így a túl zsíros olajosdolgokat kerülnöm kéne a tejfölel. De kertben lenne a nagy része minimális alkohollal (talán pici gyümölcsös jeges sangriaval vagy narancsos vodkával, legvégső esetben ballyses fagyival csokiba forgatva.)
(de a sok tejfölös helyett gondoltam gombamártásra vagy 7magos salátára is csak az jó olajos)
Szóval hol kelenne ezen változtatnom vagy cserélnem esetleg valami bevált menü?
Minnél több segítséget kérnék szépen és köszönöm a válaszokat! :)
Ti örülnétek ilyen fogásoknak vagy milyent képzelnétek el így? Sajnos elöbb nem lehet tartani a lány bucsút mert a pár összenőtt mint a gondolat s nehéz elmozdítani a menyasszonyt othonról. De azért azt is megpróbálom mégegyszer :)
Szerintem ez nagyon sok kaja lenne 4-5 főre! De mindegyik nagyon jól hangzik :) Bár szerintem elég lenne grillezett zöldség csirkével és utána sütifélék.
Szerintem annyira nem eget verő, hogy az esküvő előtti napon lesz, én mint menyasszony, tuti belemennék. De a sok-sok kaja miatt tényleg szerencsésebb lenne pár nappal hamarabb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!