Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lánybucsún esküvő elötti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánybucsún esküvő elötti napon milyen étel legyen? Júliusban lesz

Figyelt kérdés

Kerti sütésre gondoltam de csak grillezni zöldséget (fok/új/lila hagyma, paprika, paradicsom, padlizsán)meg csirkemellhúst, pár virsli esetleg aszalt gyümölcsos göngyölt hús rántva. Gyümölcssaláta, zöldség sali, tejfölös uborkasaláta, tejfölös öntet baconbe tekert krumpli, piritott krumpli vagy petrezsejmesburgonya,

talán még házi málnafagyi és eperfagyi. Igazából a gond, hogy ne legyen rosszul meg hasmenéses a menyasszony meg mi se. Így a túl zsíros olajosdolgokat kerülnöm kéne a tejfölel. De kertben lenne a nagy része minimális alkohollal (talán pici gyümölcsös jeges sangriaval vagy narancsos vodkával, legvégső esetben ballyses fagyival csokiba forgatva.)

(de a sok tejfölös helyett gondoltam gombamártásra vagy 7magos salátára is csak az jó olajos)

Szóval hol kelenne ezen változtatnom vagy cserélnem esetleg valami bevált menü?

Minnél több segítséget kérnék szépen és köszönöm a válaszokat! :)

Ti örülnétek ilyen fogásoknak vagy milyent képzelnétek el így? Sajnos elöbb nem lehet tartani a lány bucsút mert a pár összenőtt mint a gondolat s nehéz elmozdítani a menyasszonyt othonról. De azért azt is megpróbálom mégegyszer :)

2012. máj. 7. 15:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok ez a kaja 4-5 személynek. Inkább kevesebb legyen, de jó. A grillezett zöldség elég lenne, egy kis csirke mellel, és hozzá egy fajta saláta. Ha délután rendezitek a leánybúcsút, még belefér az esküvő előtti dilibe.
2012. máj. 7. 16:00
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként az esküvő előtti nap már ha jól emlékszem, kész bolondok-háza. Jönnek-mennek az utolsó telefonok, fodrásszal, ruhával, esküvői vacsorával, egyebekkel kapcsolatban.

Az biztos, hogy amikor a vőlegény a legénybúcsút tartja, akkor, azon az estén a menyasszony is ráér!! Akkorra kell az ilyet szervezni!!!

2012. máj. 7. 16:05
 13/31 anonim ***** válasza:
35%
Legyen csülkös bab xD
2012. máj. 7. 16:12
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jófej vagy, kitűnő a menüsor, bármikor mennék hozzátok kerti partira :). a fentiek mellett a csípős szószokat is kerüljétek. tudom, h így is elég tapintatos vagy az ügyben és maximálisan a menyasszony igényeihez próbálsz alkalmazkodni, de szerintem is próbálj a lelkére beszélni, mert ezzel az időponttal maga alatt vágja a fát. én sem mennék sehová az esküvő előtti estén, nem véletlenül szokták min. egy héttel az esküvő előtt megtartani a lánybúcsút. nem csak neki lesz fárasztó, de a többi résztvevőnek is, akik nyilván ugyanúgy hivatalosak másnapra. vagy babazsúrrá alakul az egész és fél hétkor már senki nem lesz ott. akkor meg veled tol ki, aki ilyen lelkiismeretesen készültél
2012. máj. 7. 16:14
 15/31 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem a fogkrémes pizza, epres gombamártással, csípős-gyros-os fagyival és vodkával felöntött gumimacival tökéletes lesz. Egyetek hozzá sok hagymát és igyatok rengeteg vodkát!
2012. máj. 7. 16:28
 16/31 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyjából jó a menüsor, a sült zöldségek főleg. Viszont a salátafélék számát max 1-2-re csökkenteném, és nem kell 3-féle krumpli és hús sem, 1-1 elég.
2012. máj. 7. 16:28
 17/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat. :)

Nem akarok lebukni (remélem nem olvassa csak azért) de mindenki nálam alszik elötte s én viszem őket a lagziba is így mindenképp maradnak,( én nem iszok alkoholt) ezért is választotta ezt a napot.

A vőlegény nem tart ilyet max rögtönöznek neki is elötte nap.

Remélem azért sikerül elöbbre rakatni egyetértek veletek ebben.

Azon a rizibizin s bolti pácolt különböző izű husin is elgondolkodtam, köszi a tippeket! :)

Azért is gondoltam ennyi fajtára mert még megküldöm egy másik résztvevőnek s még alakul, nem akarom, hogy valakinek talán egyik se legyen jó meg őszintén lessz akit még nem ismerek s így ismeretlennek főzni...nagy kihívás :)

Ilyenre s gondoltam krumplis kaja ként :

[link]

még nem csináltam de nagyon jól néz ki s addigra a kertben a hozzávalók fele megérik így könyebb lesz :)

Nem tudom sütit szoktak-e ilyenkor mert arra gondoltam biztos az eskövőre hagyják ezt az élvezetet meg semmit nem tudok sütni ilyent. :( Szokás ilyenre sütit is? Ha igen milyent kellene? Helyette gondoltam, hogy csinálnék házi fagyit a gyümölcs salival az elég édes lenne. :)

Erre eddig nem is gondoltam....se a díszítésre. Díszre van ötletetek még? Elvileg kertisátort állítok az asztal fölé s talán egykét lufi vagy mit kéne?

Jó beszélni ezekről veletek, köszönöm a segítséget :)

2012. máj. 7. 18:02
 18/31 anonim ***** válasza:
52%

Sütit? :)

Hát én egy hatalmas fütyi tortát kaptam :D

Mondjuk mi voltunk rá nagyon sokan.

Játékokon gondolkodtál? Az enyém tele volt játékokkal, nagyon élveztem :) Vagy inkább beszélgetős lánybúcsú lesz?

2012. máj. 7. 18:05
 19/31 anonim ***** válasza:
Díszítés: szines krepp-papírból hajtogatni olyan hosszú, kihúzható csíkokat, mint amiket farsangkor szoktak, szoktunk, esetleg még lampionok, szines lufit hasonlók.
2012. máj. 7. 18:15
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
a házi fagyi nagyon finom, könnyű desszert, ami nagyon jólesik egy meleg nyári napon. én nem készülnék tortával meg nehéz sütikkel, mivel ebből lesz a legtöbb a következő napon (már, ha hagyományos lagzi lesz). esetleg készíthetsz mellé epret könnyű tejszínes szószban vagy csoki fondüt szintén eperrel arra az esetre, ha valaki nem szereti a fagyit. utóbbi jó program is, a fondü-tál körül ücsörögve nagyon jókat lehet beszélgetni nasizás közben
2012. máj. 7. 18:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!