Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan viselkedjek azokkal, akik nem jönnek el az esküvőmre?
Nekünk is volt ilyen. Nagynénémék nem jöttel el. (gondolkodtam, adjunk-e nekik meghívót, mert ők aztán nagyon zsugoriak) de adtam, mert ha nem adok, az is baj, ha adok az is baj. Szóval a kisebbik rossz, ha adok, és lemondják. Hát nem is jöttek el. Bevallom, azért másnap egy telefonra számítottam, hogy beteg lett hirtelen, de az sem. Szóval erről ennyit. Persze, a telefon is drága, mindig nekünk kellett hívni őket. De amikor én segítettem, az jó volt, hogy a lerobbant kocsijukhoz szerelőt hívtam, őket meg hazavittem éjjel, a 6. faluba...
10.000 Ft nem vágta volna földhöz őket, ha meg megkérdezik, mit vegyenek, mondtam volna olyat, ami 5000 Ft-ból kijön. Ha azt mondják, nincs pénzük, akkor azt is megértem, nem erről szólt az egész. De hogy még fel sem hívjon, és utólag ne kívánjon valamit, vagy mentse ki magát... De végül is mindig ilyenek voltak, ami ingyért volt, az mind kellett, persze mindig tőlünk.... Azóta nem is beszéltünk velük.
Ha engem idén meghívnának egy esküvőre, 90% hogy nem mennék el. Nem azért, mert nem kedvelem azt aki meghívott.
Egyszerűen nincs mit felvennem, páromnak sincs, nincs pénzem elmenni fodrászhoz és kozmetikushoz, és hát ugye illik vmennyi pénzt vagy ajándékot adni, erre sem telik.
Örülök annak, ha meg tudunk élni.
Azok akik sírnak, h nincs pénz kozmetikusra, fodrászra, és nincs olyan ruha, hooogy... azoknak szeretném elmondani, hogy ha TÉNYLEG családi, és baráti összejövetel van, akkor egy elegáns fehér felső, egy szép nyaklánccal, fekete szoknyával is tud szép lenni, továbbá hajkérdésben ott van ezer másik lány, mindenki tud segíteni a másikon, meg azért ha már fehér-fekete szerelést nem akarunk felvenni, akkor biztos van olyan barátnő, aki tud kölcsön ruhát adni. Továbbá az ajándékozásnál - sajnos mostanában - teljesen elkorcsult a világ. Nem az a lényeg, hogy mennyi pénzt adsz, nem azért van egy barát meghívva,hogy egy lakás árát perkálja bele a kalapba, hanem, hogy együtt legyenek, és vígadjanak azon, hogy éljen az ifjú pár.
Szerintem.
Néha az emberek többet gondolnak bele, mint amit a másik elvár. :D Teszem én is ezt sokszor! :)
Kedves Válaszolók!
Tudom, hogy kezdek pszichopata lenni az esküvőm miatt, de az a helyzet, hogy az ajándékok nem lényegesek a nagy nap szempontjából. Sőt igazából a megjelenés is teljesen lényegtelen lenne, csak itt lennének velem, akiket szeretek.
Ma még felhívom a lényegesebb embereket, hátha el tudják halasztani azt a hétvégi munkát...
Szerintem sokan túl nagy problémát csinálnak az esküvői meghívásból. Előttem is írták, nem mennek el, mert nincs pénzük kozmetikushoz, fodrászhoz stb. Nem ti lesztek a menyasszonyok, vendégek lesztek! Nem kell kozmetikus, fodrász, magad is tudsz csinálni szép , egyszerű friuzát. Én a szalagavatómra magam csináltam a hajam (begöndörítettem), egyszerű sminket raktam fel, és mégis szép voltam!
Drága nászajándékot sem kell venni az ifjú párnak, nem amiatt hívtak meg! Adtok nekik valami jelképes apróságot, ők annak is örülni fognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!