Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A menyecske ruhához maradhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyecske ruhához maradhat a fehér cipő?

Figyelt kérdés
Fehér lapos topánkám lesz (mert nagyon magas vagyok) a menyasszonyi ruhámhoz. A menyecske ruhám hagyományos magyaros lesz, térdig érő szoknyás. Nem gáz hozzá a fehér balerina? Legyen hozzá inkább piros?

2012. máj. 2. 19:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Piros,de a szoknya szegélye fehér és a felsőrészében is sok a fehér. Szerintem harmonizálna. Vagy nem?
2012. máj. 4. 16:49
 12/14 anonim ***** válasza:
En valoszinuleg inkabb piros cipot vennek fel hozza, de persze izlesek es pofonok. Ha a ruhaban a piros a hangsulzosabb,akkor tuti piros cipo. Ha sok feher is van benne, akkor hatareset.
2012. máj. 4. 22:32
 13/14 anonim ***** válasza:
szerintem is fura lenne a fehér cipő piros ruhához...
2012. máj. 15. 14:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Láttam a neten menyecskét a fehér cipőjében és a fehér hajdíszével. Borzalmasan ízléstelen volt. Piros cipőt luxusnak tartok, de egy feketét beszerezhetnél hozzá, azt később is bármikor felveheted. Nekem szerencsére van fekete cipőm nagyon jó állapotban, bár használt. Én mindenképp azt veszem fel a piros ruhámhoz, de még a hajamból is kiveszek mindent ami fehér.
2012. máj. 20. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!