Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A menyecske ruhához maradhat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menyecske ruhához maradhat a fehér cipő?

Figyelt kérdés
Fehér lapos topánkám lesz (mert nagyon magas vagyok) a menyasszonyi ruhámhoz. A menyecske ruhám hagyományos magyaros lesz, térdig érő szoknyás. Nem gáz hozzá a fehér balerina? Legyen hozzá inkább piros?

2012. máj. 2. 19:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Maradhat szerintem.
2012. máj. 2. 19:30
 2/14 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is maradhat a fehér, bár a menyecskeruha ugye azért volt olyan színes még az "középkorban", hogy lerejtse a szűzesség elvesztése okozta foltokat. Szóval ha ebből indulunk ki, akár piros is lehet. Az én menyecskeruhám fehér alapon piros tulipános volt, hozzá egy piros nyakpánt, a cipőm meg anyukám ezeréves piros bőr fatalpú cipője (életemlegrosszabb döntése volt, mert fapadlón fatalpúcipőben elég nehéz tangózni). De ha balerina cipő az is akkor semmi akadálya! Sok boldogságot!!!
2012. máj. 2. 19:34
 3/14 anonim ***** válasza:
* elrejtse
2012. máj. 2. 19:34
 4/14 A kérdező kommentje:
*azt kifelejtettem, hogy piros lesz a menyecske ruhám :)
2012. máj. 2. 19:38
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
nekem éktalpú balerinám lesz, fehér, ekrü színű. a menyecskeruhám egy almazöld koktélruha lesz és marad a cipő hozzá. az ékszereim és almazöld fehér színűek lesznek. szóval maradhat szerintem is :)
2012. máj. 2. 20:54
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem okoz nagy gondot megoldani, akkor legyen ahhoz is külön cipő. Szerintem! :)
2012. máj. 2. 21:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Persze, maradhat fehér cipő! Ebben voltam, amikor menyecske ruhát váltottam. Lényeg, hogy kényelmes legyen. Én az Ásia Centerben vettem a fehér cipőt, és egyszer sem sértette fel a lábamat, csak 3500 ft volt! :-)
2012. máj. 3. 08:22
 8/14 anonim válasza:

ezek nagyon vagányak lennének :)

[link]

[link]

2012. máj. 3. 09:22
 9/14 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm,a második cipő nagyon bejön! :)

De azt hiszem, maradok akkor a fehér cipőnél.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

2012. máj. 3. 15:57
 10/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon el fog utni a ruhadtol a cipo, ha a ruha piros.
2012. máj. 4. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!