Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évessen mentetek férjhez? A párod menyi volt?
Én kétszer mentem férjhez-- először még éretlenek voltunk
A második házasságom, már több tapasztalattal kötöttük és 50 éve vagyunk házasok. Na persze ez nem jelenti azt, hogy nem zördültünk össze soha, életemben hajítottam tortát a fejéhez-- de egyszer még a fotelt is beindítottam a szobából kifelé. Ez még az elején történt amikor elcsattant az első pofon az arcomon---
Azóta nem ismétlődött meg soha az, hogy én vagyok a férfi én vagyok az erősebb - holott szerettük egymást változatlanul. Időkülönbség köztünk? Én vagyok idősebb egy évvel.
De abban biztos vagyok, hogy nem túl okos dolog a nagy korkülönbség ha túl sokkal idősebb a férfi.
az se okos dolog ha egy nő 30 felett megy férjhez és 30 felett szüli az első gyermekét-- ezt mint EÜ-et tanult mondom. A legideálisabb lehetőleg 22- 25- felett és 30 alatt.
Ne felejtsetek el élni, szórakozni, tapasztalni először, mert ha házasságra lépsz, kevesebb lesz rá a lehetőség több oknál fogva. Különösen ha valaki nő és gyerekei születnek egy fiatalon kötött kapcsolatból amely zátonyra fut.
én 22 a férjem 25!
Véleményem szerint elég nagy baj,hogy fel tetted ezt a kérdést vagy is inkább azt amit a kommentekben olvastam,hogy korai lehet e ez még 23 évesen... Nekünk meg sem fordult a fejünkben ,hogy korai lehet-e mit tudtuk éreztük ,hogy ez így jó :) azóta két év telt el és már a babán dolgozunk! egyébként több mint 5éve vagyunk együtt....
Én 20 éves voltam, a férjem 28 amikor esküdtünk.
4 év együttjárás után 1 évet jártunk jegyben.
Boldogok vagyunk 2 gyerekkel!
7 éves házasok leszünk idén.
Tehát már 12 éve együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!