Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évessen mentetek férjhez? A párod menyi volt?
Ki az a beteg lélek, aki sorra lepontoz mindenki? Szomorú. Neki biztosan nem jut semmilyen. Se fiatalabb, se sokkal idősebb, sem egykorú.
A válasz -123% százalékban hasznos. ...Csak előre dolgoztam :D
1984.októberében jöttünk össze discoban, én 17N, ő 20F, 1985. feb-ban megkérte a kezem, májusban hivatalos eljegyzés.
1985.szeptemberében 18N 21F évesen esküvő.
Két gyerek '88-ban és '94-ben.
Azóta (26,5 éve) is harmonikus házasságban együtt.
szerintem nem az számít, hogy ki hány éves, mekkora a korkülönbség, hanem, hogy szeretitek-e egymást és hogy meg tudtod-e állni a saját lábatokon, el tudjátok-e tartani a leendő gyerekeiteket.
Én 24, ő még 23. Mindkettem fejezzük az egyetemet/fősülit, ha lesz munkánk belevágunk :) addig nem
Szia!
Én 24 éves voltam a férjem 27 volt mikor házasodtunk ennek most Május 11.-én lesz pontosan 10 éve!!!Van 2 gyönyörű gyermekünk és nagyon szeretjük egymást most is!!Szerintem nem az évek száma számít hanem az agyi értség,hogy felelősséget tudsz-e vállalni magadért a párodért és mindennel amit a házassággal jár!!!!Nekem a legjobb példa a szüleim voltak,mert anyukám 17 apukám 20 éves volt mikor házasodtak és 37 évig voltak házasok és felneveltek 4 lány gyermeket. Sajnos 5 évvel ezelőtt rákban halt meg az apukám.
Ha te úgy érzed megértél a dologra akkor kalandra fel!!!!!Minden jót kívánok neked és párodnak!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!