Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akiket elvesznek feleségül a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiket elvesznek feleségül a férfiak, azok a nők mit csinálnak másképp, mint pld én, akit senki nem vett el?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 30. 16:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
jokor talalkoztak a jo fiuval.
2012. ápr. 30. 18:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vallom, suba subához, guba gubához. Még időben felismertem, h nem szabad olyan szekér után futni, amelyik nem vesz fel. Így megtaláltam a másik felemet, akivel teljesen összeillünk. Nyáron esküvő.

Mit jelent, h senki nem vett el? Még elvehet. Vagy mire érted ezt? A házasság nincs korhoz kötve.

2012. ápr. 30. 18:32
 13/17 anonim ***** válasza:
71%

Nekem eddig harman kertek meg a kezem es kettonek mondtam nemet.Fogalmam sincs mivel erdemeltem ki, tok atlagos a kulsom.Az egyetlen pozitivumom, hogy van humorerzekem. De amugy meg onbizalmam sincs es hajlamos vagyok a depressziora, pesszimista vagyok meg is kelendo.

En sem tudom mit latnak bennem.

2012. ápr. 30. 20:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem beszéljük be magunknak, hogy a házasság "csak egy darab papír, anélkül is lehet boldognak lenni". Igenis az elején tudtára kell adni a férfinak, hogy te az a fajta lány vagy, aki konzervatív, aki fontosnak tartja a házasságot.
2012. ápr. 30. 20:24
 15/17 anonim válasza:
Szerintem akkor találod meg a társad, amikor egyedül is egy egész ember vagy és tökjól érzed magad. Amikor szenvedünk a magánytól és ez sugárzik rólunk, akkor az negatív üzenet a pasiknak, és taszít. Élvezd, hogy egyedül vagy, légy erős nő szingliként is. És majd jönnek mint a legyek. :) Saját tapasztalat.
2012. máj. 2. 10:37
 16/17 anonim ***** válasza:

A másik személyiségével való összhang megtalálása után szerintem fontos az értékrend megegyezése. Ha te mondjuk már alig várod, hogy megkérje a kezed, mert úgy érzed, képes lennél vele házasságban élni, amíg a halál el nem választ, de a párod csak nem akarja kimondani, akkor meggyőződhetsz afelől, hogy VAGY jelenleg nem érzi magát késznek RÁD, VAGY abszolút nem is szándékozza VELED összekötni az életét.

Hiába tetszettél neki, nem TE kellesz neki házasságra.

Úgy gondolom, ha a bizonyos fiú FÉRFI, akkor nem habozik szerelmesként.

Utálom, hogy az emberek 8 havonta "szerelmesek". Soha nem is szerelmesek, nem is voltak, nem is lesznek azok. így biztos nem.

2012. máj. 8. 03:47
 17/17 anonim ***** válasza:

Jól ismerjük önmagunkat, vannak elvárásaink. Nem megyünk bele "ha nincs ló, jó a szamár is" alapon egy kapcsolatba, és nem pazaroljuk az időnket olyan férfi mellett, aki csak ígérget de nem tartja a szavát.

Pl. a legnagyobb ostobaság, amivel a férfiak manipulálják a nőket, hogy a "házasság csak egy darab papír". Igen? Akkor meg miért nem merik aláírni? Hagyjuk már, nem is akarják, mert pont hogy szerintük is egy felelősségteljes döntés, egy életre szóló elköteleződés.

2015. máj. 12. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!