Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szolid vagy nagy lagzi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szolid vagy nagy lagzi?

Figyelt kérdés
2009. jún. 20. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
én valahol a kettő között szeretném :)
2009. jún. 20. 14:58
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom, mi számít szolidnak, vagy nagynak, ha azt vesszük, hogy nem fogom meghívni az egész családból a nagy pereputtyot, csak azokat, akiknek én is számítok, és erősen szűrni fogom ezen a téren a listát, akkor szolid, viszont mégse, mert a baráti köröm meg eléggé kiterjedt, azok, akiknek igazán számítottam mindig, akik sose hagytak cserben, akik mindig mellettem álltak, szóval abból a szempontból pedig nagy. Ismerem a zenekart, akiket majd szeretnék, szolid, mert ismerős, de nagy, mert kiválók, és népszerűek. Saját ötleteimet fogom felhasználni, és saját kezűleg fogok sokmindent készíteni, ebből a szempontból szolid, viszont csodájára járnak a kreativitásomnak, tehát ha így nézzük, akkor pedig nagy. Attól függ, honnan nézzük. :-)

Egy biztos, olyan lesz, ami senki másnak! :-)

2009. jún. 20. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

szolid, 40-50 fő.

Ha túl sok embert hivsz meg, akkor ugyis lesznek ott olyanok, akikkel nem is vagy olyan kapcsolatban, csak meg lettek hivva, és szerintem teljesen felesleges.

gondolj csak pl a falusi esküvőkre, ahol még a harmadik szomszédot is MEG KELL hivni, mert az a szokás...

2009. jún. 20. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Igény függő! nekünk 100 fős volt. én ekkorát is szerettem volna, se sokkal kisebbet, de nagyobbat sem!

Tud szuper lenni egy 50 fős is, és nagyon lankasztó egy 300 fős is, volt mindkettőben részem.

Ez attól függ Ti mekkorát szeretnétek, milyenek a családi szokások és főleg mennyi pénzt tudok rászánni!

2009. jún. 22. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!