Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Név választási macera? Plusz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Név választási macera? Plusz anyós baj?

Figyelt kérdés

A saját nevem egy szépen csengő híres név.A páromé meg egy német nehezen kiejthető.Szeretném megtartani a sajátomat,de már nagy balhék vannak belőle anyósomékkal mert ez sértő és illetlen ilyet tennem.Hozzá teszem anyósomékkal volt egy veszekedésünk az esküvő miatt,és pont 2 hónappal az esküvő előtt mutatták ki hogy mennyi bajuk van velem.Azóta bármit is teszek semmi nem felel meg.Gondolhatjátok milyen rossz így esküvőt szervezni hogy most derülnek ki a dolgok.

Mi fizetjük az esküvőt.

Ti mit tennétek a névvel és anyóssal?

2012. ápr. 14. 14:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha párod sem tartja fontosnak, hogy felvedd a nevét, akkor mi a gond? Teljesen érthető, hogy ragaszkodsz a sajátodhoz, persze, hogy nem akarod lecserélni a szépen csengő neved.

Az anyós meg após véleménye lényegtelen. Ha ennyire ellenségesek velem, a párod helyében megfenyegetném őket, hogy nem lesz kötelező meghívni őket, ha ennyire ugrálnak... Talán attól észbe kapnak.

2012. ápr. 14. 15:26
 12/23 anonim ***** válasza:
90%
Ne foglalkozzál már azzal hogy a begyöpösödött rokonaik mit hallanak a zsörtölődős anyósodtól, a párod ne legyen birka és állítsa le ha az anyja rólad dumál, az én párom az elején haza is jött ha az anyós rákezdett meg hazugságokat terjesztett, csak mert tőle elvették a fiát és nem pap lett,azóta megtanulta hol a helye.
2012. ápr. 14. 16:21
 13/23 lizzi77 ***** válasza:
100%
Na, a többiek már elmondták, hogy semmi köze hozzá.Ebből egy tanulság van : ha kicsit másképp akartok valamit csinálni, mint a megszokott,előbb csináljátok meg, aztán mondjátok el az anyósnak.Akkor aztán pampoghat napestig, változtatni már úgysem tud rajta.
2012. ápr. 14. 16:37
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Tartsd meg a nevedet, ez a saját dolgod, hogy mit kezdesz a saját neveddel.

Ne más döntse el, mi legyen a te neved.

Az anyósnak meg van saját házassága, nem?

Játsszon abban...

2012. ápr. 14. 17:19
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha az anyósodnak már most baja van veled,mi lesz később?Ha a fia nem tud rá hatni,én biztos meggondolnámaz esküvőt.Tapasztalatból mondom,sok bajtól megóvtam volna magam ha így teszek....
2012. ápr. 14. 18:30
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Kosd fel a gatyad kisanyam, mert mikor gyereked lesz akkor fog elszabadulni a pokol.Tapasztalat.Idoben allitsatok le anyukat.
2012. ápr. 14. 18:54
 17/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Van már gyerekünk 2 éves fiú.Terhes lettem a kutyát nem érdekelte mi van velem.Húzták a szájukat hogy egyetem mellett lettem terhes stb.. saját anyámék nem szóltak bele-na mindegy...Elvégeztem a fiam mellett.Megszületett persze ő értett a legjobban mindenhez,de ha segíteni kellett volna pl. vigyázni rá mert iskolába kellett mennem akkor soha nem ért rá pedig nyugdíjasok.olyankor anyum ki vett egy szabit.szégyen nem szégyen...

2012. ápr. 14. 19:48
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

nem szégyen!! A szégyen az az anyósod ,meg a viselkedése. :( nekem s kijárt az első anyósommal,de a párom helyretette az elején ,és minden rendben volt .a Fő hangsúlya párodon van ,hogy ő is helyretehetné az anyucit. Ha szeret akkor álljon ki melletted az anyjával szemben is. :) a Neved meg... hát nem a középkorban élünk!! Szabad választásod van, és ha a a párod is támogat ebben ,akkor anyucinak pszt! van :))

Szégyenbe hozza szerintem anyósod saját magát csak nem veszi észre ,nem kellesz te hozzá. :)

2012. ápr. 14. 23:36
 19/23 anonim ***** válasza:
Jól mondta valaki, ha most ilyen mi lesz később? Ha idáig elviselted, akkor most se foglalkozz vele, én legalábbis ráhagynék mindent és úgy csinálnám, ahogy nekem jó...ezt előbb utóbb észreveszi.
2012. ápr. 15. 08:29
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Én megfenyegetném viccből ha sokat ugrál a férjed felveszi a te neved és ők mehetnek a búsba.
2012. ápr. 16. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!