Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerelitek le a kedves rokonokat?
Válasz:
"Még nem tudom. A János bácsinak hogy van a prosztatája? És az Irén néni jól viseli a klimaxal járó hüvelyszárasságot? Minden rendben az ágyban?"
Ez az én módszerem. Ez után már nem nyaggatnak.
mi nem nagyon tartjuk az idióta távoli rokonokkal a kapcsolatot, de ha mégis odatévedünk feléjük, akkor folyton jönnek a szöveggel, h mikor lesz az esküvőnk.
erre én nagyon nyugodtan minden kertelés nélkül elmondom, hogy iszonyat felesleges, és egy vagyonba kerül, szóval majd a halál előtt 1 órával max :P
néznek nagyokat, nekik csak akkor normális egy kapcsolat, ha minimum egy világraszóló 3 millás lagzival tesszük hivatalossá, és meghívjuk őket is, hadd zabálják tele magukat. persze, gondolom várják, h ők is jöhessenek. mi voltunk az övéiken pár évvel ezelőtt. mondjuk senki nem kérte, h hívjanak meg :P
gyereket papír nélkül is lehet vállalni, meg is tesszük majd pár év múlva :)
ide kívánkozik a régi vicc:
"Az esküvőkön, ahol voltam, a rokon öreglányok mindig azzal viccelődtek, hogy én leszek a következő. Akkor álltak le vele, amikor kezdtem ugyanezt mondogatni, csak a temetéseken."
Hát első válaszoló, te aztán jól megnevettettél:)))))pedig ma elég sz.r napom van.
Anno nekünk is feltették eme kérdést,rendre azt feleltem, nyugi, még ebben az évszázadban.Hála égnek azóta többen kivonultak a piacról,azaz nem állnak szóba velem, de bánja kánya:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!