Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek egy ilyen tortát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ilyen tortát ki lehet hozni 55 fősre? Hány emeletes lesz az?

Figyelt kérdés
[link]
2012. ápr. 11. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki lehet hozni, csak a "korongok" lesznek nagyobbak, az emelet megmaradhat háromnak.
2012. ápr. 11. 21:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
persze. Mi is esküvő előtt állunk, és a cukrászdába mondták ,hogy minden ilyen jellegű dolog megoldható :)
2012. ápr. 11. 21:30
 3/12 A kérdező kommentje:
szuper :) köszönöm szépen!
2012. ápr. 11. 21:31
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem igen,nagyon jó ízléssel választottatok,ilyen szép tortát még nem láttam esküvőn!
2012. ápr. 12. 08:58
 5/12 anonim ***** válasza:
15%
Ennél sokkal szebb torták vannak...ez a barna rózsa nagyon hervasztó, szerintem. Vörös rózsa kellene, gyöngyökkel, úgy sokkal szebb lenne!
2012. ápr. 12. 10:18
 6/12 anonim ***** válasza:
8%

[link]

Ilyesmi

2012. ápr. 12. 10:27
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó. Én sem vagyok híve az olyan tortáknak, mint ami a kérdező beírt. Szép szép, de biztos nem ilyet csináltatnék, mindenesetre amit te küldtél az a közelében nincs annak amit a kérdező. Az övé sokkal szebb...

Szóval szerintem hadd döntsék el ők milyet szeretnének...te meg majd a saját esküvődön azt csinálsz amit akarsz.

Ezt mind azért írom, mert elég érdekes volt a stílusod...

2012. ápr. 12. 10:56
 8/12 anonim ***** válasza:

nekünk kb. 65 fő lesz, és 3 emelet, csak nekünk álványon lesz mindegyik.

nekünk ilyesmi lesz:

[link] itt a legelső. Az alsó kb. 25-30 szelet, aztán 20 és a tetején 10 szelet. Megoldható.

2012. ápr. 12. 14:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem akartam bunkó lenni, csak szerintem szebb a vörös rózsa mint a barna, egy tortán meg pláne. De természetesen olyan lesz, amilyet ők akarnak. :)
2012. ápr. 12. 14:43
 10/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszaitokat! A mi tortánkban azért lesz barna a rózsa, mert nem marcipánból lesz, hanem csokiból. Bár lehet hogy a fehér csokit is lehetne színezni vörösre, de ezt választottuk ki, aztán ilyen lesz. Nem sértődtem meg senki válaszán, sőt, köszönöm hogy felhívtátok a figyelmem rá. :)
2012. ápr. 12. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!