Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire látszik a menyasszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire látszik a menyasszonyi ruha alatt egy fehér tornacipő?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanok válaszát várom, akik az esküvőjük nagy részét lapos cipőben töltötték!

Mennyire látszik, hogy nem magassarkú van a ruha alatt?

2012. ápr. 9. 21:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy normál kényelmes lapos sarkúban nyugodtan lehetsz, semmibaj nem lesz belőle. Ha neked a tornacipő kényelmes akkor légy abban ha egyszerűen egészségügyi gondjaid vannak ezzel kapcsolatban akkor az a legfontosabb hogy ne árts ezzel magadnak és ne legyen egy pokoli emlék az esküvőd napjáról ezzel kapcsolatban.
2012. ápr. 18. 20:07
 22/27 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi gáz nincs a tornacipővel a te helyzetedben.

Az egészséged a legfontosabb, és ezt mindenki meg fogja érteni :) Illetve manapság már mindenféle cipőt hordanak a menyasszonyok: [link]

[link] (ez az ún. fivefingers természetes cipő, nekem is van ilyen. :)

Sok boldogságot és vigyázz magadra!

2012. ápr. 27. 19:43
 23/27 anonim ***** válasza:
Még mindig nem válaszoltál, hogy miért nem jó egy egyszerű, kényelmes balerinacipő?
2012. máj. 12. 18:30
 24/27 anonim ***** válasza:

De azt hiszem írta, hogy abba nem fér bele a lába. Na, meg nem is hiszem, hogy lehetne olyan óriási méretben venni, hogy beleférjen egy gipszelt láb. És nem is lenne stabil, mint egy fűzős cipő, könnyen leesne a lábról.

Szerintem így is csak férficipőben lesz olyan széles méret, amibe belefér a lába. De abba meg nem fog végigérni.

Patthelyzet. Ha nem akar halasztást, akkor nincs mit tenni. A bicegés így is garantált. Gipszelt lábbal, akár illeszkedik a cipő, akár nem, nem lehet könnyedén, természetesen mozogni.

2012. máj. 14. 16:11
 25/27 Sylaren válasza:
77%
:) Nekem egy év múlva lesz az esküvőm, kissé extrém körülmények között... ugyanis a vőlegényem szaggatott farmerben, rövidujjú ingben, piros converse tornacibőben, nyakkendő nélkül vezet az oltárhoz, rajtam egy hátul uszályos, elől combközépig érő fehér ruha lesz, aminek konkrétan nincsen háta, egy fekete tornacipővel. Nálunk a vendégek többsége motoros, rocker, stb, szóval szó sem lehetett "normális" esküvőről. Igaz, hogy néhány ismerős konkrétan kitagatott, de hát kit érdekel? Ha neked a tornacipő a megfelelő, ám legyél abban. Ne érdekeljen, hogy ki mit mond, ha te úgy gondolod, hogy törött lábbal mész férjhez, ha már sajnálatosan így alakult, akkor úgy lesz. Azokat tudom sajnáli, akik nem értik ezt meg. :) Sok boldogságot! :)
2012. dec. 17. 12:36
 26/27 anonim ***** válasza:
0%
Borzalmasan fogtok kinézni. :)) De persze ez nem zavar titeket, akkor hajrá.
2012. dec. 17. 20:55
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
A társadalom lépten-nyomon bizonyítja, hogy az emberi igénytelenségnek és az ízléstelenségnek nincs határa. Nincs!
2012. dec. 18. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!