Fehér, vászon Converse tornacípőnek lesz valami baja, ha mosógépbe rakom?
Figyelt kérdés
egy hete sincs meg, tegnap ebben voltam bulizni, és kb. mint egy világháború után, olyan koszos .. :D2012. jan. 28. 11:15
1/8 anonim válasza:
még egyszer vettem egye tornacipőt a deichmannban, és azt mondták ne legyen vizes mert szétjön. tudom, hogy nem converse, de én nem merném berakni helyetted
2/8 A kérdező kommentje:
az eső is víz ... na minegy :D
és akkor nem lehet leszedni róla a dzsuvát, vagy mi ... ?! :D
2012. jan. 28. 11:46
3/8 anonim válasza:
Én simán kimostam 2 converse cipőmet is mosógépben. Egyiknek sem lett baja. De ha nagyon szutykos, akkor először egy kicsit mosd ki kézzel, és csak utána rakd a gépbe.
4/8 anonim válasza:
szerintem vmi körömkefével óvatosan szedd le a piszkot:D
5/8 A kérdező kommentje:
próbáltam kézzel, halványodott, viszont jobban el is maszatolódott ..
2012. jan. 28. 11:53
6/8 anonim válasza:
Én így szoktam mosni a Conversemet: először beáztatom Vanish-be fél napra kb. majd berakom mosózsákba és kimosom 40 fokban mosógépben. A mosózsák fontos, különben a sarkán lévő guminál at All star felirat lekophat, ahogy nekiütődik a dobnak mosás közben. Ha nincs mosózsákod, kispárnahuzat is megteszi.
7/8 anonim válasza:
nekem anyám mindig mosógépben mossa kki a fehér vászon converse tornacipőmet és semmi baja :D alacsony hőfokon kell mosni és no para :)
8/8 anonim válasza:
Ha a kínai tornacsukámnak semmi baja nem lett jópár mosástól, akkor valószínűleg a Conversnek sem okoz problémát. Nyugodtan mosd ki, bár kisebb hőfokon(ahogy írták fentebb), esetleg kefével előtte segítsd meg a mosógép munkáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!