Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire látszik a menyasszonyi ruha alatt egy fehér tornacipő?
Elsősorban olyanok válaszát várom, akik az esküvőjük nagy részét lapos cipőben töltötték!
Mennyire látszik, hogy nem magassarkú van a ruha alatt?
Ja nem, sajnos.
A foglalókat sehol se adják vissza.
Talán úgy, hogy nem 20-an leszünk az esküvőn, hanem kissé többen..
Mi mindent vagy lefoglalóztunk vagy kifizettünk.
Az esküvő meg lesz tartva.
Én egy ekrü szatén balerinában töltöttem az estét. Szuper volt, mindenki dicsérte. Tánc közben látszott csak.
Sok boldogságot:)
Szuper volt, mindenki dicsérte - ezen jót röhögtem. :D
Olyat még nem hallottam, hogy ne dicsérték volna a menyasszonyt, akárhogy is néz ki, vagy akármit is vesz fell.
Aki egészségügyi okokból vesz fel lapos talpú cipőt az érthető. Na de akkor se torna cipőt:)
Egy egészséges nőnél viszont irtó gáz ha lapos talpúban van. Borzasztó kiábrándító és igénytelen összhatás. Ez kb olyan mintha a vőlegényen nem lenne nyakkendő. Vagy talán még rosszabb.
Mondjuk egy igényes nőnek eszébe nem jutna lapos talpúban menni az esküvőjére (még máséra se, nemhogy a sajátjáéra), akinek meg ez megfelel annak meg úgyis hiba magyarázná bárki is, hogy mennyire proli dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!