Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire látszik a menyasszony...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire látszik a menyasszonyi ruha alatt egy fehér tornacipő?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanok válaszát várom, akik az esküvőjük nagy részét lapos cipőben töltötték!

Mennyire látszik, hogy nem magassarkú van a ruha alatt?

2012. ápr. 9. 21:16
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Ja nem, sajnos.

A foglalókat sehol se adják vissza.

2012. ápr. 10. 16:14
 12/27 anonim ***** válasza:
Törött lábban ne izgasson a tornacipő. Csak ne engedd fotózni:-) Mondd meg, hogy kizárólag térdtől fölfelé örökítsenek meg.
2012. ápr. 11. 00:15
 13/27 anonim ***** válasza:
33%
Én is elhalasztanám... ez nekem így nagyon bizarrnak tűnik. Hogy kerülhet a foglaló majdnem egy millába?
2012. ápr. 12. 08:54
 14/27 A kérdező kommentje:

Talán úgy, hogy nem 20-an leszünk az esküvőn, hanem kissé többen..

Mi mindent vagy lefoglalóztunk vagy kifizettünk.

Az esküvő meg lesz tartva.

2012. ápr. 12. 11:34
 15/27 anonim ***** válasza:
67%
Hát akkor nagyon sajnálom, mert nehéz helyzet ez...Te leszel a főszereplő és járógipszel mész a templomba? Én vagyok olyan hülye, hogy elhalasztanám.
2012. ápr. 12. 14:48
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem lesz templomi csak hivatali és utána a vacsora (lakodalom).
2012. ápr. 12. 20:46
 17/27 anonim válasza:

Én egy ekrü szatén balerinában töltöttem az estét. Szuper volt, mindenki dicsérte. Tánc közben látszott csak.

Sok boldogságot:)

2012. ápr. 13. 08:32
 18/27 anonim ***** válasza:
48%

Szuper volt, mindenki dicsérte - ezen jót röhögtem. :D

Olyat még nem hallottam, hogy ne dicsérték volna a menyasszonyt, akárhogy is néz ki, vagy akármit is vesz fell.

2012. ápr. 13. 12:41
 19/27 anonim válasza:
44%
Off: Én meg azon röhögtem, hogy a fel szót fell-nek írod. A szatén balerinacipős voltam.
2012. ápr. 13. 18:11
 20/27 anonim ***** válasza:
32%

Aki egészségügyi okokból vesz fel lapos talpú cipőt az érthető. Na de akkor se torna cipőt:)

Egy egészséges nőnél viszont irtó gáz ha lapos talpúban van. Borzasztó kiábrándító és igénytelen összhatás. Ez kb olyan mintha a vőlegényen nem lenne nyakkendő. Vagy talán még rosszabb.

Mondjuk egy igényes nőnek eszébe nem jutna lapos talpúban menni az esküvőjére (még máséra se, nemhogy a sajátjáéra), akinek meg ez megfelel annak meg úgyis hiba magyarázná bárki is, hogy mennyire proli dolog.

2012. ápr. 13. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!