Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan és kiket kértetek fel koszorúslánynak?
Nálunk a családban nem igazán szokás, hogy koszorúslányok vannak egy esküvőn, de én szeretnék ezzel kedveskedni néhány embernek. Unokahúgomat, egy barátnőmet és párom húgát szeretném megkérni, ők azok a típusok, akikről tudom, hogy szívesen lennének ők is "középpontban" ezen a napon, én pedig szívesen venném azt, ha mellettem állnának. :)
Ebben viszont egyáltalán nincs tapasztalatom. Gondolom a ruhákat illik nekünk állni a párommal, de ezen felül van-e plusz költség, amire számítani kell?
Párom azt mondta, hogy ha én szeretnék koszorúslányokat, akkor válasszunk nekik párokat, hogy "mellette is álljanak páran". :) Na most páromnak 4 nagyon jó barátja van, mindenképpen szeretné ha mindannyian ott lennének. Ebben az esetben viszont nem fura, hogy vadidegen embereket teszünk egymás mellé?
Ki lehetne a 4. koszorúslány? Nem igen van olyan, akit szívesen látnék még magam mellett, maximum testvérem barátnője, de mellé akkor testvéremet sem lenne szívem kihagyni, így meg egy ördögi kör alakul ki.
Minden tapasztalat és vélemény jól jönne, mert még olyan esküvőn sem voltam, ahol voltak koszorúslányok sajnos, így teljesen idegen számomra a szitu, illetve hogy még is kiket illene megkérni erre, hogyan, stb. Tényleg minden érdekelne!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!