Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hajdísz! Ötletek, hogy hol lehetne beszerezni?
Figyelt kérdés
Pici strasszokat, vagy Swarowskit képzeltem a hajamba. Két oldalt fonások lesznek, és a fonás közepébe gondoltam pici köveket. Hajtűt találtam, de olyan hosszú, hogy kilógna a hajamból a vége, viszont olcsó volt 12 db 700 Ft. A legtökéletesebb a csavaros hajdísz volt, de 12 db 5500 Ft. Amúgy elég lenne 6 db is. A lényeg, hogy köves legyen. Ötletek? Hol, mennyiért, hány db, honlap?
Köszönöm!
2009. jún. 17. 12:39
1/13 anonim válasza:
Milyen alkalomra? Ballagás szalagavató bál esküvő koszorúslány?
3/13 A kérdező kommentje:
Én vagyok az ara, és kb. állig ér a hajam. Viktoria Beckam fazonú. Nem csak egyszerűen a fülem háta mögé lesz rakva hajam, hanem befonva, és a fonásokba gondoltam a köveket.
2009. jún. 17. 12:57
4/13 A kérdező kommentje:
A vaterán vannak hajgyöngyök, nem tudjátok hol lehet ilyeneket kapni. Ezüstbe kellene. Ezek nagyon tetszenének.
2009. jún. 17. 13:13
5/13 anonim válasza:
Bármelyik bizsus boltban lehet kapni, akár menyasszonyi ruhakölcsönzőben is, csak ott kicsit drága. Nekem a tesóm fodrászkellékesben vette a díszt.
7/13 anonim válasza:
bódi fejdíszeket meg tudod nézni a neten szépek de nem a legolcsóbbak
8/13 anonim válasza:
Tessék, swarovskis hajdísz:
9/13 anonim válasza:
Nekem még megvannak az esküvői hajdiszeim és a menyecske ruhához valók iS (DECEMBERBEN volt) ,egy vagyon volt ha gondolod........?
10/13 anonim válasza:
Nézz körül több fodrászkellékesnél is, megéri... Nagyon jó darabokra bukkanhat az ember nem túl drágán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!