Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lagzi nélküli esküvő miatt tapasztaltatok már komoly sértődést?
Ez meg hülye kifogás, hogy a párod rosszul érezné magát, ha neked több meghívottad lenne.
Figyelj, nekünk kb 100 fős lagzink lesz, amiből párom meghívottjai a szülei, testvérei, nagymamája és 2!!! barátja lesz. A többi az én vendégem, rokonom, barátaim lesznek, ez van, nagyobb a család, több barátom van, most azért ne hívjam meg őket, hogy ő ne érezze rosszul magát? Ilyesmi nálunk fel se merült, ő nem érzi attól rosszul magátm ha nekem ott vannak a szeretteim.
Szerintem a templomba mehessen aki csak akar,értesül vagy akár csak ott a helyszínen hall a rendezvényedről.Ott gratulál imádkozik(azt tesz,ami neki jólesik),így jó esélyed van arra is,hogy ott lesz rengeteg öreg néni is, de ha elférnek, kérdem én,téged mit zavar az?
Aztán persze a vacsorát már korlátozd be, hogy az a szűk baráti kör mehet,akivel egyrészt mindenkivel tudsz beszélni valakivel, másrészt olyan emberek menjenek,akikkel jól érzed magad, és akikről biztosan tudod, hogy nem tesznek olyan megjegyzést,szemrehányást vagy valamit,ami tönkreteheti az egész ünnepség fényét.
A vacsora végén,mikor mindenki kitömte magát,akit meghívsz,akkor kérj elnézést, és mondd, hogy spórolni akartok,ezért nincs se discozene,se lakodalmas, de aki akar, az ezután nyugodtan menjen el discoba, vagy bárhova máshova,de annak költségeit te már fizetni nem tudod és nem óhajtod.
Ne, légyszíves ne akard pont te elrontani az egészet :)
Én a menyasszony vagyok, és bevallom: a családom nem lesz ott az esküvőmön, nem vagyunk túl jóban, nem jönnének el.
Most mondjam a páromnak, hogy ne hívja meg a kb. 40 fős rokonságát? :D
Engem pl. nem is fog zavarni, legalább nem fogom olyan magányosan érezni magam.
Ha a párod azt mondja nem zavarja őt, akkor NEM zavarja, nem udvariasságból mondja.
Hidd el, az fogja zavarni ha a rokonság patáliát rendez.
Hívj csak meg szépen mindenkit a szertartásra, a vacsorára pedig a közeli rokonságot, akiket megengedhettek anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!