Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek megérte ennyiért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megérte ennyiért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap megvettem Ukrajnában a ruháimat.A menyasszonyi ruha, menyecske ruha, csipke boleró, fátyol, kesztyű, legényfogó, fülbevaló-nyaklánc került összesen 70500Ft-ba. Szerintetek ez jó ár?? (Persze minden a sajátom marad)

2012. márc. 31. 10:03
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
60%

Nagyjából ismerem a kinti árakat,a silány kerül 20-30 ezerbe,

70ezerért valószinű tényleg minőséget kaptál.

Ami kinn 70ezer,annak a bérlése itthon 200-nál kezdődik.Igen, a bérlése.

És aki irja hogy miért nem itthon béreltél inkább,annak irom,hogy itthon azt a ruhát önmagában nem tudja ennyiért kibérelni,nemhogy másik ruhát,ékszert,bolerót stb-t.

A kinézete eg mindegy,neked kell hogy tetszen a stilusa.

2012. márc. 31. 11:41
 32/47 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon jó üzletet csináltál!Ha ezt tudom hogy ott milyen olcsó a ruha akkor nem adok ki ezért majdnem fél milliót.
2012. márc. 31. 11:43
 33/47 anonim ***** válasza:
73%

22/32!

Megcáfolnálak :) Az első választott ruhám, egy eredeti Mori Lee ruha volt, ez:

[link]

Minden kiegészítővel, menyecskével a bérlési ára 70ezer lett volna!Persze ez vidéki ár, nem fővárosi!:) PErsze az már más kérdés, h utána a foglalásom áttettem egy másikra :)

Kérdező!Szerintem, megérte, ha télleg szép és igényes, nem másolt ruha!

2012. márc. 31. 11:54
 34/47 anonim ***** válasza:
54%
33-mas! neked tényleg számított, ki tervezte a ruhát?
2012. márc. 31. 12:06
 35/47 anonim ***** válasza:
64%

Őszintén?nem!csak azért írtam ki, mert sokan úgy gondolják, h ezeket a ruhákat nagyon drágán lehet kölcsönözni, de vidéki szalonokba a legdrágább márkás ruha is 100ezer Ft!mármint a bérlése!

Én, amikor mentem ruhát próbálni, nem is tudtam, h ki tervezte őket, csak miután a szalonos hölgy mondta!

2012. márc. 31. 12:13
 36/47 anonim ***** válasza:

"Nagyjából ismerem a kinti árakat,a silány kerül 20-30 ezerbe,

70ezerért valószinű tényleg minőséget kaptál.

"

Kedves előző,ő mindent együtt vett ennyiért.....

2012. márc. 31. 16:21
 37/47 anonim ***** válasza:
Tudom h mindent ennyiért vett, de én arra reagáltam, h valaki írta, h 70ért nem lehet egy szép ruhát bérelni mindennel együtt!Ezt cáfoltam meg, h de igen lehet ennyiért bérelni, márkás, minden kiegészítővel együtt ruhát! :)
2012. márc. 31. 16:36
 38/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm a értelmes válaszokat aranyosak vagytok!! :)

Aki meg pocskondiázni tud annak csak gratulálni tudok.........

Itt egy kép :

[link]

2012. márc. 31. 19:11
 39/47 A kérdező kommentje:

És még egy :)

[link]

2012. márc. 31. 19:21
 40/47 anonim ***** válasza:

Figyu,ha a te ízlésed és nem az ára volt az elsődleges szempont,amiért megvetted,akkor tényleg jól jártál. Ne vedd zokon,nekem nem tetszik. De ha a te ízlésed,akkor legyen tökéletes a boldogságod! Tényleg nem megsérteni akarlak.

Ezért kerül az én ruhám 135 ezerbe,mert nem venné fel ezt.

2012. márc. 31. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!