Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérte ennyiért?
Sziasztok!
Tegnap megvettem Ukrajnában a ruháimat.A menyasszonyi ruha, menyecske ruha, csipke boleró, fátyol, kesztyű, legényfogó, fülbevaló-nyaklánc került összesen 70500Ft-ba. Szerintetek ez jó ár?? (Persze minden a sajátom marad)
Nagyjából ismerem a kinti árakat,a silány kerül 20-30 ezerbe,
70ezerért valószinű tényleg minőséget kaptál.
Ami kinn 70ezer,annak a bérlése itthon 200-nál kezdődik.Igen, a bérlése.
És aki irja hogy miért nem itthon béreltél inkább,annak irom,hogy itthon azt a ruhát önmagában nem tudja ennyiért kibérelni,nemhogy másik ruhát,ékszert,bolerót stb-t.
A kinézete eg mindegy,neked kell hogy tetszen a stilusa.
22/32!
Megcáfolnálak :) Az első választott ruhám, egy eredeti Mori Lee ruha volt, ez:
Minden kiegészítővel, menyecskével a bérlési ára 70ezer lett volna!Persze ez vidéki ár, nem fővárosi!:) PErsze az már más kérdés, h utána a foglalásom áttettem egy másikra :)
Kérdező!Szerintem, megérte, ha télleg szép és igényes, nem másolt ruha!
Őszintén?nem!csak azért írtam ki, mert sokan úgy gondolják, h ezeket a ruhákat nagyon drágán lehet kölcsönözni, de vidéki szalonokba a legdrágább márkás ruha is 100ezer Ft!mármint a bérlése!
Én, amikor mentem ruhát próbálni, nem is tudtam, h ki tervezte őket, csak miután a szalonos hölgy mondta!
"Nagyjából ismerem a kinti árakat,a silány kerül 20-30 ezerbe,
70ezerért valószinű tényleg minőséget kaptál.
"
Kedves előző,ő mindent együtt vett ennyiért.....
Köszönöm a értelmes válaszokat aranyosak vagytok!! :)
Aki meg pocskondiázni tud annak csak gratulálni tudok.........
Itt egy kép :
Figyu,ha a te ízlésed és nem az ára volt az elsődleges szempont,amiért megvetted,akkor tényleg jól jártál. Ne vedd zokon,nekem nem tetszik. De ha a te ízlésed,akkor legyen tökéletes a boldogságod! Tényleg nem megsérteni akarlak.
Ezért kerül az én ruhám 135 ezerbe,mert nem venné fel ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!