Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megérte ennyiért?
Sziasztok!
Tegnap megvettem Ukrajnában a ruháimat.A menyasszonyi ruha, menyecske ruha, csipke boleró, fátyol, kesztyű, legényfogó, fülbevaló-nyaklánc került összesen 70500Ft-ba. Szerintetek ez jó ár?? (Persze minden a sajátom marad)
Én úgy gondolom ennyi pénzért nem lehet kikölcsönözni egy ruhát kiegészítőkkel együtt, így mindenképpen megéri az árát. Az pedig hogy az esküvő után mi lesz a sorsa nem tartozik ránk. Anyukám is eltette a menyasszonyi ruháját amit még gyermekként néha felpróbálhattam és nagyon boldog voltam benne. A fejdíszt pedig elsőáldozásomon viselhettem nagy-nagy örömömre.
Mostanában pedig az Anyósom fejdíszét találtam meg lomtalanítás közben. Kitisztítottam és eltettem emlékbe.
Nem hiszem, hogy besárgulna ha pár évente ki volna tisztíttatva.
Kérdező: ha neked tetszik, megérte. És azt is jól gondolod, hogy utána eladod. Én sokszor hallottam, hogy kintről hoztak a kölcsönzési ár töredékéért, aztán eladták.
Off: Nem értem, miért kell pocskondiázni a kérdezőt. Lehet eltérő, de normális véleményt írni, de a fikázás mire jó? Tipikus magyar virtus:( Mint annyi más "válasznál".
Naná, hogy megérte :) Én is megvettem a ruhámat (újonnan, itthon), az enyém a menyecske ruha nélkül állt meg ennyiben. Annyi, hogy cipő benne volt még az árban, meg kontytűk, abroncs, alsó szoknya, kesztyű, fátyol.
Én is válaszolok az egyik kérdésre, hogy miért veszi meg valaki a menyasszonyi ruháját?
Az aránylag normális ruhák bérlése felénk 60eFt-tól indult, de amik igazán tetszettek, azok bőven fölötte voltak árban és ebben a kiegészítők nem voltak benne.
Hülye lennék nem megvenni újonnan a ruhát, majd később megpróbálni eladni, ha még ráadásul olcsóbban is jövök ki. Nem veszítek semmit vele.
Én is az ungvári piacon vettem meg a menyasszonyi ruhát, menyecske ruhát és a kiegészítőket hat éve az esküvőnkre. A menyecske ruha azóta is megvan, gyönyörű báli ruha vált belőle. Nem rossz az anyaga, igenis gyönyörű és kiváló minőség!!! Az esküvői ruhát pedig majd kétszeres áron adtam el egy menyasszonyi ruha kereskedésbe,ahonnan igen gyakran kikölcsönözték, mert tetszett mindenkinek.
Kérdező sok boldogságot nektek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!