Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek megérte ennyiért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megérte ennyiért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap megvettem Ukrajnában a ruháimat.A menyasszonyi ruha, menyecske ruha, csipke boleró, fátyol, kesztyű, legényfogó, fülbevaló-nyaklánc került összesen 70500Ft-ba. Szerintetek ez jó ár?? (Persze minden a sajátom marad)

2012. márc. 31. 10:03
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
49%

nem beléd kötni szeretnék, de magyarázzátok már el, hogy miért jó, ha nálad marad a menyasszonyi ruha? nézegeted minden nap? felvenni úgysem fogod mégegyszer, a képeken is meg tudod nézni 100x.

én még sosem vettem úgy ruhát, hogy csak 1x volt rajtam aztán ment a szekrény mélyére.

tele van a vatera egyszer használt menyasszonyi ruhákkal, gondolom ők is rájöttek, h csak nyűg az egész, és el akarják adni.

2012. márc. 31. 10:21
 12/47 anonim ***** válasza:
57%

Ha ezért megvetted,akkor túl olcsó, minden bizonnyal szar anyag, szar kidolgozás.

És minek venni? inkább béreltél volna ugyanennyiért valamit ami minőségi és nem fog rádrohadni az esküvőn mert tiszta műanyag. (hordani meg úgyse fogod soha többé, ott fog megsárgulni a szekrényben)

2012. márc. 31. 10:21
 13/47 A kérdező kommentje:

Azért vettem meg, mert eleve a menyecske ruhát utána meg tudom tartani, mert nem a megszokott. És azért vettem meg, mert ha sikerül eladni akkor jó, ha nem sikerül igen marad a szekrény mélyén és a gyerekeimnek nem csak képen fogom tudni megmutatni.

Annyira azért nem vagyok hülye, hogy silány csúnya ruhát vegyek.

2012. márc. 31. 10:25
 14/47 A kérdező kommentje:
Ja és hozzáteszem, hogy az árat mindennek a választás után tudtam meg, tehát még ez sem befolyásolt....
2012. márc. 31. 10:27
 15/47 anonim ***** válasza:
34%
Már megvetted.Nem tök mindegy most már hogy megérte vagy nem érte meg?
2012. márc. 31. 10:28
 16/47 anonim ***** válasza:
60%

Jo h megerte, lanyismerosok is nagyon szep ruhakat hoztak haza.

Ilyenkor viszont latni, h mennyi venlany meg 25 evesen szuz kapcsoat nelkuli rontja itt a levegot.

Szanalmas.

2012. márc. 31. 10:29
 17/47 anonim ***** válasza:
43%
szerintem a válaszolók többsége már legalább 10 éve házas. És sokan már megpróbálták eladni az anno bolond fejjel megvett esküvői ruhát.Így van tapasztalatuk.
2012. márc. 31. 10:31
 18/47 anonim ***** válasza:
69%

Jajj gyerekek, minek kell a ki mennyiből él dologgal jönni???? Istenem, mennyi irigy, rosszindulatú ember van itt...

Muti a ruhákat és megmondom mit gondolok.

2012. márc. 31. 10:32
 19/47 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként meg a bérlés ugyanennyibe kerül, vagy többe... Szerintem inkább az a sok. Így legalább a sajátja lesz. Ha tudja eladja, ha nem nézegeti...
2012. márc. 31. 10:33
 20/47 anonim ***** válasza:
79%

Képeket kérünk, milyenek a ruhák:)

(a párom volt kint Ukrajnában kiküldetésben, és ahol a melegvíz is csodába megy, ott ez az összeg a szalonnak igen is qvanagy bevétel... szóval náluk drága, nálunk meg az itteni kölcsönzési vételi árakhoz képest röhej az összeg- jah és nagyon is jó minőségű ruhákról beszélhetünk- persze kinek milyen az ízlése olyan a ruha)

2012. márc. 31. 10:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!