Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 2 tanús esküvő. Lehet titokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 tanús esküvő. Lehet titokban csinálni?

Figyelt kérdés

Vőlegényem azt mondta, nem akar éveket várni, míg elvehet feleségül. Házasodjunk össze 2 tanúval, és ennyi.

Esetleg utána lenne egy családi ebéd.

Jól hangzik, de a családom kitérne a hitéből. Egyrészt, mert korainak tartják (meg az a duma, hogy okuljak nővérem példájából), meg hogy megsértődne a sok rokon, hogy nem hívtuk meg őket.

Anyagilag viszont nem állunk úgy, hogy az elkövetkezendő 3 évben lehessen lagzi.

Tetszene ez a 2 tanús megoldás, a szűkebb családi körrel (szüleim, tesóm + lánya, mama+papa, párom + én) lenne egy családi ebéd. Ezt olyan 20-25 ezerből szépen ki lehetne hozni.

Ha nem esküvői sminket és hajat csináltatok, olcsóbban jönne ki. Vaterán meg tudnék ruhát venni pár ezerért.

Azt mondjuk nem tudom, mekkora méter kell nekem. 36 vagy 38. :S

Szerintetek?

2012. márc. 30. 08:44
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem megoldható. Aki szeret nem sértődik meg,hogy nem hívtad el,én pl. nem voltam meghívva a nővérem esküvőére mert pont úgy tartották,hogy csak a szülők és két tanú (az egyik az öcsém volt mivel ő is abban a faluban lakott),utána az anyósáéknál volt egy ebéd.Én utána elmentem és vittem nekik ajándékot( meg a picinek is,mivel terhes volt a nővérem ezért is volt a lagzi.)Mi most nyáron fogunk összeházasodni,semmi extra ruha, a párommal és aznap lesz a kisfiunk keresztelője is(lassan 1 éves),és itt is a szülők lesznek,az én 1-ik nagyszüleim és a nővéremék mivel ők lesznek a keresztszülők. Az öcsémet nem hívtuk mivel messze lakik és nem sértődött meg.Remélem nektek is sikerül úgy csinálni,hogy mindenki elégedett legyen.Bocs ha hosszú lett.
2012. márc. 30. 11:35
 12/14 anonim ***** válasza:
25%
nekem nem tetszik ez a megoldás. ha már akarjátok a vacsit, illene őket meghívni a szertartásra is. szerintem. és egyébként is ki előtt akarjátok titkolni? ha már a család tud róla???
2012. márc. 30. 13:52
 13/14 anonim ***** válasza:

unokatesómnak úgy tudta meg az anyukája, hogy házas, hogy véletlenül oda ment egy levél de már az asszonynevén...

Ez nem volt szép, de a kérdésedre válasz, hogy lehet titokban csinálni

Viszont én úgy látom, te nem akarod titokban. csak félsz felvállalni, pedig ha

Házasságra adod a fejed, akkor már benőhetett volna. Ha utána vacsi, akkor ugyis megtudják nem? akkor miért nem lehet felvenni a nevét...

vagy csak én nem értem?

Amúgy kb 20E a polgári esküvő jelenleg, ha nem hétköznap délelőtt csináljátok....

de ez önkormányzatonként változik

50-ből megvan minden, ha a család ott van akkor is, főleg ha otthoni "lagzi" lesz (itt most a megvendégelésre gondoltam)

Amúgy én is fontolgatom a 2 tanusat, mert lehet olyan műtétem lesz ami 1 M, így a lagzira nem marad keret:(

2012. ápr. 1. 18:50
 14/14 A kérdező kommentje:
Azok akiket meghívnánk a vacsira, azok tudják. Többi rokon, pl nagynéném, másik mamám és az unokatesóim, ők nem. Tudnak az eljegyzésről, de nem örültek neki, mert ők nem lettek meghívva.
2012. ápr. 2. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!