Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogyan bírta ezt? Hogyan kéne megoldanom ezt?
Figyelt kérdés
Már nagyon zavar az anyósjelöltem :( Nekem nincs anyukám,ezért mindig is nagyon kedves voltam vele és kikértem a véleményét vagy segítségét,ha nem tudtam valamit.Viszont nagyon határozott ember is vagyok és nem engedek az elképzeléseimből ami nekem fontos.Már beleszól mindenbe.Ceremónián milyen idézet legyen,milyen zene,hol fotózkódjunk,hova költözzünk(mert 10km-el arébb mennénk tőlük,az én pénzemen vennénk a lakást,bele se adnak) Ki vagyok ettől borulva és egyre nehezebben viselem az állandó konfrontálódást.Mindig elmagyarázom neki szépen a dolgokat és akaratoskodik,nem engedi,hogy máshogy gondoljam.2012. márc. 28. 14:39
1/9 anonim 

válasza:

mondd meg, hogy ne haragudjon, de ti így képzeltétek el, nektek ilyen lesz, már le lett fixálva. Nem változtattok, a dekoros is így mondta. kész! vagy csak szimplán mondd meg, hogy szerintetek ez ronda, nem jó a fotós, nem tetszik a zene. kész. illetve úgy is te hívod fel a szolgáltatókat, mondd meg te, hogy mit akarsz és kész. csak rendezd le. a párod mit mond?
2/9 anonim 

válasza:

Úgy, hogy azt csinálod amit te szeretnél. Meghallgathatod a véleményét mindenről, aztán mondd meg, hogy de te így és így fogod és kész. Ha nem tetszik neki akkor így járt. Állj a sarkadra ha tényleg határozott vagy, és békén fog hagyni... egyébként a párod hogy áll ehhez? Nem szól anyósnak, hogy álljon le?
3/9 anonim 

válasza:

Igen egyszerűen meg lehet oldani: bólogass.
Nem fűzöl a szövegeihez kommentet, egyszerűen csak rábólintasz.
Majd csinálod másként. Ha utólag szövegel, előadhatod hogy nem mondtad, hogy úgy is fogod csinálni.
Én mindig ezt csinálom anyóssal, elég hatékony :)
4/9 A kérdező kommentje:
Párom persze mindenben nekem ad igazat,de nagyon rafinált anyósom van akkor kiabál velem amikor ketten vagyunk és akkor erőszakoskodik.A sarkamra állok és megmondom neki a véleményem,de ez nem elég így sem hagy békén Pl:mondta,hogy hagy keresse ő az idézeteket a ceremóniára,mondtam neki,hogy mi már kiválasztottunk és fontos nekem,hogy olyan legyen ami illik hozzánk,erre ő másnap a fiával küldött nekem vagy 10oldal idézeteket és még fel is hívott aznap este,hogy melyik tetszene.Amikor mondtam egyik se,felhívta a vőlegényem is és kérdőre vonta.Most őszintén???Már idegbeteg vagyok tőle
2012. márc. 28. 14:51
5/9 anonim 

válasza:

14:46 vagyok, de most komolyan: te intézed az idézeteket, vagy ő? Te intézkedsz, nem? :D
Ugyan már, legyen több eszed mint anyósodnak.
Mutatsz neki párat az övéiből, majd a sajátjaid lesznek a ceremónián.
Na ott próbáljon balhét rendezni, a párod fogja kitenni a szűrét.
6/9 A kérdező kommentje:
Én intézem az esküvőt,de ő van otthon azon a településen ahol lesz és anélkül szervezkedik a barátnőivel,hogy én tudnék róla.Mivel mindenkit ismer a városba és a városházán.Hiába szeretném valahogy ő a tudtom nélkül lebeszél velük mást.
2012. márc. 28. 16:37
7/9 anonim 

válasza:

Menjetek be a pároddal a városházára, és írásban adjátok le, mit akartok a szertartáson, azzal a kikötéssel, hogy senki sem változtathat ezen rajtatok kívül. Aztán szervezkedhet, amit akar. Lehet, hogy jóindulatból teszi, de ettől még nem elfogadható.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem elfogadható,igen.Nem hiszem,hogy jóindulatú,mert akkor megértené ami nekünk fontos.
2012. márc. 28. 21:47
9/9 anonim 

válasza:

Semmi esetre se hagyd magad. Nálunk ugyanez volt, amit mi megbeszéltünk a vőféllyel, azt anyós szó nélkül átszervezte, aztán az esküvőn csak néztünk a párommal. Még most is felforr az agyam, ha rágondolok. Persze, nem lett igaza, de így megkeserítette a lakodalmunkat az állandó magyarázkodás, hogy de mi ezt nem így akarjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!