Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit vehetnék fel az öcsém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vehetnék fel az öcsém esküvőjére, hogy azért tudjak a másfél éves kislányom után rohangálni?

Figyelt kérdés
Kb 168 magas vagyok, alig van mellem. A fenekem kicsit nagyobb, de vékony vagyok. Vannak jó ruhák, amik nem hangsúlyozzák ki a ciciket? Hol találok ilyet?
2009. jún. 14. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Kedveled a nadrágkosztümöt? Valami gombos-zsebes ingblúzzal, lehetőleg virágmintás laza anyagból, jól állna naked! Tudod, hogy a málnalevélből forrázással készült tea 1-2 hónap alatt egész jó ciciket csinál? Tapasztalatból mondom. Nekem is ajánlották, és bevált.
2009. jún. 14. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Vegyel fel push-up melltartot! Manapsag mar mindent meglehet oldani.

Menjel el probalni, es amikor felvetted a melltartot akkor vedd ra a polodat amibe mesz, es meglatod milyen jo kis ciciid lesznek! A legtobb no igy varazsol maganak cicit!:)

2009. jún. 14. 23:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan melltartók, amik nemcsak push uposak, hanem kis "betét párna" is van hozzájuk.

Ruhából is választhatsz olyat, ami kicsit "megnövel" a mellet (fodorral, v valami iyesmivel), ha zavar, hogy kicsi a melled.

Vagy olyan fizurát és sminket csinálsz, ami az arcodra vonja a figyelmet.

Mindenképpen olyan ruhát válassz (akár nadrágos, akár szoknyás) amiben jól érzed magad. Hosszú ruhát is felvehetsz, ha nem túl bő (pl abroncsos) a szoknáyja, nyugodtan tudsz a kislányod után szaladgálni.

Szerintem szétnézhetsz butikokban, plázákban, piacon, és ha nem idegenkedsz tőle, akkor használ ruhásoknál is (meglepő, néha milyen jó dolgaik vannak, olyanok is, amik max egyszer voltak valakin; és senki nem mondaná meg, hogy turiban vetted)

2009. jún. 15. 07:50
 4/6 anonim válasza:
78%
Egyet értek az előttem szólókkal, én még pluszban annyit tudnék javasolni, hogy kérdezz meg egy varrónőt, hogy milyen ruha állna jól neked, majd ő ad tanácsot, hogy konkrétan mire is figyelj a vásárláskor. A menyasszonyi ruhámat is mikor varrta, mondta, h mi áll jól nekem, és mi nem és az alapján terveztük meg. Remélem segítettem.
2009. jún. 15. 08:19
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem tudtam erről a málnalevél teáról! A szopival mentek össze nagyon a cicijeim. Ki fogom próbálni! De mennyit kell, lehet inni naponta?

Igen a nadrág kosztüm jó lenne, de augusztusban biztos meleg lesz és kicsit melegem lesz benne, nem?

A tuningos melltartókat ismerem, de minden ruhának akkora dekoltázsa van, és hiába push-upolom fel, ha nincs semmi formája, csak a melltartó. :(

2009. jún. 15. 12:55
 6/6 anonim ***** válasza:
A teából egy adagot készíts egy nap, és elaprózva idd meg. Természetgyógyásztól tanultam ezt.
2009. jún. 16. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!