Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45-50 főre be mernétek vállalni a "házi lagzit"?
jah és húsból a duplája??? vagyis fél kiló/fő???
akkor egy családi ebédnél 4en megesztek 2kiló húst??? :O
Köszönöm a válaszokat!
Levest nem tudom, hogy szeretnénk-e, még nem tudom. Inkább ilyen állófogadás félére gondoltam, kitennénk 2-3 asztalra az ételeket meg a tányérokat, evőeszközöket és mindenki azt szedne amit szeretne. :) Addigra lesz saját lakásunk, ami elég nagy lesz szerintem, hogy elférjen bent 45-50 ember. Nem nagy asztalos vacsora lenne, hanem mindenki oda ülne ahová szeretne, és beszélgetne akivel akarna. Vagy lehet nem is vacsora lenne, hanem napközben ebéd féleség. Voltam már ilyen esküvőn, és nem volt rossz. Ott is csak egy állófogadás volt. :)
Ha jól belegondolok, akkor pl. a ballagásomon majdnem annyian voltak, mint itt lennének. Párom részéről nem lenne sok vendég, max. 10 fő, az én részemről is csak a nagyon fontosak, de így is lenne kb. 5 gyerek, meg jó pár elég kis étkű lány.
Na mindegy, majd kialakul valahogy, de szerintem ez így még jó lenne, és így lenne talán a legolcsóbb. Nem szeretnénk erre sokat költeni, mert inkább máshová tennénk azt a pénzt (nászút, vagy majd a kisbabára később).
"ez persze úgy, hogy éjfélre is marad"
Hogy étteremben hogy számolnak kétszeri evésre, az egy dolog, 20-25 deka hús két evésre szerintem nem elég. Hagy ne kelljen már a vendégnek kockára kiszámolnia, hogy mennyi jut..... Ha meg ízlik neki és kétszer akar szedni valamiből?? Inkább maradjon meg, minthogy valakinek ne jusson esetleg elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!