Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti hazudnátok ilyenben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hazudnátok ilyenben a szüleiteknek?

Figyelt kérdés

Összeházasodunk párommal, mindkét család szeretné ha lenne szerződés. Mi ketten viszont nem.

Az én szüleim a lakás miatt ragaszkodnak hozzá, mivel én örököltem és a szüleim és a saját megtakarításomból újítottuk fel.

Az ő szülei pedig azért, mert ő keres jobban.

Ti hazudnátok azt, hogy megkötöttétek?

2012. márc. 24. 14:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
86%

nem.

deha nem akarnám,megmondanám,hogy nem kötök és kész.

Egyébként a szüleidet megnyugtathatod, a házasság előtt szerzett és az örököltek soha nemv oltak a házassági vagyonközösség részei.

2012. márc. 24. 14:19
 2/19 anonim ***** válasza:
52%

A mi szüleink is akarták,hogy kössünk,de semmi értelmes oka nem volt,mivel össz 2 millióról volt szó,ami párom megtakaritása.

Igy a szülők úgy tudják,van szerződésünk.

Mi mg tudjuk hogy felesleges.

2012. márc. 24. 14:25
 3/19 anonim ***** válasza:
89%

Én mint házas ember azt javaslom, ne legyetek ostobák.

Mi is kötöttünk szerződést.

A szüleiteknek van igaza.

Itt most nem a bizalomról van szó, hanem hogy mi lesz 5-10-15 év múlva. Feleségem bátyja házassága 14 év után ment tönkre, még egy mosógépen is megy a veszekedés, plusz a családi házon. Nem akarhatsz magadnak évekig húzódó idegeskedést, perpatvart emiatt, ha mégis bekövetkezne.

2012. márc. 24. 14:26
 4/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem hazudnék, megkötném.

Különösebben- amíg jól megvagytok, és legyetek is 100 évig- nem fog zavarni a fiókban, ha 20 év múlva "lejtőn lennétek", nem lesz baj, hogy van.

Egyébként a házasság előtt szerzett vagyon különvagyon.

A szülői oldalról megértem, hogy ha nagy is a szerelem, nem a gyermekünk párjának teremtjük meg a jövőjét.Nincs ezen semmi kivetnivaló, manapság elég sok kellemetlen szituáció megelőzhető ezzel.

2012. márc. 24. 14:34
 5/19 A kérdező kommentje:

3-as: pontosan, nem a bizalomról van szó. Hanem arról, hogy mind a kettőnket taszít ez a dolog. Ez van. Ha a jövendő férjem akarná, természetesen belemennék. De mivel mi leültünk, megbeszéltük, eldöntöttük, úgy gondolom, a szüleinknek nincs joga "rákényszeríteni" minket.

Amúgy pedig nem ez volt a kérdés; arra nem válaszoltál....

2012. márc. 24. 14:35
 6/19 anonim ***** válasza:
85%
Ti eldöntöttétek,hogy nem lesz. Akkor mi a kérdés. Vállalod a saját döntésed vagy lapítasz,mint szar a gazban.Ha annyira biztosak vagytok benne,hogy jól döntöttetek,akkor nincs gond,csak vállaljátok is fel.Én nem hazudnék,gondolom elég felnőtt vagyok,hogy a tetteimért vállaljam a felelősséget.Ha megszívom válás esetén az is az én bajom lesz.Mondjuk én kötnék és nem utólag sírnék,ha kiforgattak.
2012. márc. 24. 14:38
 7/19 anonim ***** válasza:
93%
Én nem hazudnék. Ha elég felnőttek és érettek vagytok a házassághoz, akkor ahhoz is elég idősek vagytok, hogy vállaljátok a véleményeteket és a tetteitek következményét. Üljetek le és beszéljétek meg a szülőkkel. Ha már most mismásoltok, meg fejet hajtotok az akaratuk előtt, akkor később még jobban bele akarnak majd szólni az életetekbe, hogy mikor legyen unoka, hogyan neveljétek a gyerekeket stb. Vagy kössétek meg a szerződést, hiszen semmi jelentősége nem lesz, ha nem váltok el, márpedig gondolom azért nem látjátok értelmét, mert úgy gondoljátok, hogy a házasságotok örökre szól.
2012. márc. 24. 14:49
 8/19 anonim ***** válasza:
94%

Nem a kérdésre válaszoltam, mert nem is értem, miért kellene hazudni a szülőknek. Ha nem kötitek meg, mondjátok el. Hazudni gyerekes dolog, itt pedig azért nem a legóról van szó.

Egyébként is az értelmesebb szülő megnézi, elolvassa a szerződést, tehát nem hiszem, hogy ezzel lehetne csalni.

2012. márc. 24. 14:55
 9/19 anonim ***** válasza:
95%
az a legnagyobb baj, hogy felmerült az, hogy nem meritek megmondani.És ti akartok házasodni? Felnőttként új családot alapítani? A kamasz fél a szülőtől és hazudik neki, nemegy felnőtt ember.
2012. márc. 24. 15:02
 10/19 A kérdező kommentje:

Már párszor megmondtuk, de mindig újra és újra felhozzák a témát és már nagyon idegesítő. Ezért gondoltuk, hogy így lezárjuk a témát.

Na mindegy, akkor hallgatjuk még kicsit. Csak hát jobb lenne a "meg van már a ruhád?" kérdés, mint minden alkalommal ez :-((

2012. márc. 24. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!