Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Illik-e esküvőre fehér ruhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illik-e esküvőre fehér ruhában menni?

Figyelt kérdés

Vendég vagyok és csak koktél ruha lenne,(arany és krém kiegészitőkkel/ékszerekkel) de attól félek,h a menyasszony úgy érezné, h túl akarom őt öltözni.

Leelndő menyasszonyok, nektek mi erről a véleményetek?

[link] kb igy nézne ki(jah, és falusi lagziról van szó)

2012. márc. 19. 21:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
92%

szerintem kérdezd meg a menyasszonyt,h mit gondol róla.Az a legtisztább.Engem pl. teljesen hidegen hagyott,h ki milyen színű ruhában érkezett,volt,aki full feketében volt,volt aki fehérben...Senkinél nem éreztem,h túl akart volna öltözni.

ez a ruha meg egyszerűen gyönyörű,szóval az én esküvőmre jöhettél volna benne:D

amúgy elvben valóban nem illik,de embere válogatja,h kit zavar és kit nem...

2012. márc. 19. 22:14
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

Nem illik megkérdezni sem, mert ez egy íratlan szabály, és ha a menyasszony kicsit szelidebb, akkor nem fogja azt mondani neked, hogy "nem, légyszi ne gyere fehérben", sőőt bántani fogja esetleg, hogy egyáltalán megfordult a fejedben....

Egyszerűen vannak dolgok, amiket nem illik, és általában ezeket meg sem szokás kérdezni az illetékestől.

Esküvőn nem illik fehéret, pirosat, és feketét viselni, ez etikett.

2012. márc. 19. 22:42
 13/19 anonim ***** válasza:
52%
Nem illik. Ez nem alku kérdése, még akkor sem, ha a menyasszony belemegy. Egyszerűen nem szokás, és kész.
2012. márc. 19. 22:58
 14/19 anonim ***** válasza:
58%
Az utolsó kettőnek igaza van. Máshogy nézve: eszébe jutna bárkinek is egy temetés előtt megkérdezni az özvegyet, hogy föl lehet-e narancssárga ruhát venni? Ugye, hogy nem? :) Ez pont ilyen alapvető illemszabály, és tényleg nem alku kérdése.
2012. márc. 19. 23:01
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
off. praktizálni az orvosok szoktak. bocs de még a hideg is kirázott.
2012. márc. 19. 23:02
 16/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, bocs, h egy szó miatt ilyen megrázó élményben volt részed...

A többieknek pedig: köszönöm a válaszokat! Lehet, h egy jó nagy "botránytól" mentettetek meg. :)

2012. márc. 19. 23:16
 17/19 anonim ***** válasza:
Igen. Az az egy legjobb.
2012. márc. 20. 05:58
 18/19 anonim ***** válasza:
Sem fehérben, sem pirosban, sem feketében nem illik. Tapintatlanság a menyasszonnyal szemben. Annyi más szín van, bármit lehet választani, csak ezt a hármat nem.
2012. márc. 20. 09:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Fehérben, feketében, pirosban NEM ILLIK esküvőre menni!
2012. márc. 20. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!