Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Jövőre férjhez megyek. Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jövőre férjhez megyek. Milyen ruhát vehetnék fel?

Figyelt kérdés
Márciusban fogunk házasodni,szolid polgári esküvőt tartunk.Valami egyszerű,de azért szép ruhára gondolnék.Szoknyát ritkán viselek,de lehet,hogy most megpróbálkoznék vele:)
2009. jún. 12. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én egy selyem földig érő pántos aranyszinű ruhában voltam hozzá való kis boleróval.
2009. jún. 12. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
85%

Én ebben voltam. Második sor első.

[link]

2009. jún. 12. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:
Egy krémszinü hosszu selyem szoknyàt vettem fel, hozzà illö füzövel és boleroval! A szoknya alja ferde és fodros, a felseje gyöngyökkel diszitett! :) 26e+3e /a bolero/ volt tavaly összel a Martha Mayben!
2009. jún. 12. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Márciusig még van elég időd ruhát keresni.

Mivel azt írtad,hogy egyszerű ruhát szeretnél,csak javaslataim lennének.

Mindenképpen szoknyát viselj,esküvőre nem illik a nadrág.

Azt kell eldöntened,hogy mennyi pénzt tudsz és akarsz rászánni,és a ruhát azután is akarod-e viselni?

Gondolok itt arra,hogy ha a ruha estélyi jellegű lenne ( sok csipke,fodor,flitter stb.) akkor fogod-e használni az esküvő után is ?Ha nem, akkor valamilyen szép selyemkosztüm,esetleg hosszú szoknyával ( később rövidebbre lehet vágni ), vagy egy selyemruha,hozzáillő kabátkával lenne jó.Márciusban még elég hideg lehet az idő.

Ha viszont az anyagi lehetőségeid megengedik,és csak erre az alkalomra akarod viselni,akkor is szoknya,és nézz körülaz alkalmi ruhákat árúsító üzletekben.

2009. jún. 12. 15:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Ez a kabátkás ötlet nagyon tetszik!:)

Habos-babos cuccokért nem vagyok oda.Köszönöm mindenkinek a válaszát!

2009. jún. 12. 17:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Majd amikor elindulsz nézegetni szalonokba és próbálgatsz egyből tudni fogod hogy melyikaz a ruha!Megaztán mindegy csak te érezd jól magad benne hiszen azon a napo úgy is te leszel a legcsodálatosabb!Mikor lesz a nagy nap?Van már mindenetek zenész videó vagy vőfély mert én tudok nektek segíteni!
2009. jún. 16. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!