Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői ruha kölcsönzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői ruha kölcsönzési díjaként jó ár a 100 000 Ft (Pesten)?

Figyelt kérdés

Megtaláltam az álomruhám, a kölcsönzési díja 4 napra

100 000 Ft. Ez még elfogadható ár?

Láttam másik boltban hasonlót 140 000 Ft-ért is.

Szerintetek?

2009. jún. 11. 09:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én 3 éve 120000-ért kölcsönöztem nagyon nagyon sok helyen voltunk rengeteget próbáltam de mikor azt felvettem anyukám is egyből mondta hogy ez az én ruhám még alakítani se kellet rajta megérdeklődtük az árát 400000 fölött volt egy kicsivel így már nem is tűnt soknak arra a pár napra hiszen utána nem tudtam volna vele mit kezdeni ha meg eladnánk hát ki tudja mennyiért tudtuk volna

És hidd el ha megtaláltad az álom ruhát nehezen fog más tetszeni

2009. jún. 11. 13:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Csodaszép és egyáltalán nem sok érte a 100 rugó. A mennyasszonyi ruha olyan mint a párkeresés, van belőle gy igazi, amibe beleszeretsz,mert tudod h neked ez kell, h az álmod megvalósuljon. Ha ezt érzed, akkor ne sajnáld rá a pénzt, mert az érzés megfizethetetlen.
2009. jún. 11. 18:40
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

mondjuk az sem mindegy ki fizeti ezt az összeget. Ha a szülők, akkor kicsit beleszólhatnak, nade csak nem ezen akarnák a legtöbbet spórolni a te károdra?:) Ha te meg a párod fizeti, úgy meg sem kéne mondani senkinek mennyibe kerül. A barátoknak meg egyáltalán nincs közük az összeghez, akármilyen jó barátok is. nekem is ennyi volt a ruhám, pedig nem vagyunk pénzesek, erre mégsem sajnáltam, nameg a fotósra sem:) (ismerőseimnek egy béna úgy elcseszte a képeit, hogy 1-2 darab maradt meg csak)

A férjemnek megvettük az öltönyét, azt is menyasszonyi ruhaszalonban, benne volt 80ban az is.Valaki ezen spórol, valaki máson, de az összegeket nem ajánlatos megvitatni senkivel, csak akinek konkrétan köze van hozzá.

2009. jún. 11. 18:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Meseszép a ruha!

A kérdés, hogy a bérleti díj mit tartalmaz. Mert ha benne van egy ún. táncoló ruha, s esetleg egy menyecske ruha is, akkor bombajó ajánlat.

Én nyíregyházi vagyok, itt 80-150.000 között mozognak a bérleti díjak, s változó, hogy az ár mit tartalmaz.

Én 2007-ben 80.000-ért béreltem egy uszályos ruhát, kaptam hozzá tácoló és menyecske ruhát is + minden kiegészítőt, amit kértem (kesztyű, nyaklánc, szütyő, stóla, még esernyőt is adtak volna, de az nem az én világom).

Azóta eltelt 2 év, s ráadásul Pestről beszélünk. Szerintem jó ár.

Én nem vettem volna esküvői ruhát, mégha olcsóbb is lett volna, mert hol tároltam volna? Minek? Ezek aztán tényleg alkalmi darabok. S a szalonban is teljesen rád alakítják.

A vőlegény öltönyén viszont nagyon sokat spórolhattok. Azt nem nagyon bérelik, inkább megveszik. A szalonokban nagy a kínálat, de csak azért mert kikiálltják vőlegény öltönynek, az ér 60-85.000-nél kezdődik. Mi egy nagyon jó minőségű, elegáns olasz öltönyt vettünk páromnak, ami 21.000-ből kijött. Ő más alaklamkra is fel tudja venni.

Szerintem, szánd rá a pénzt. De a Te döntésed. Az biztos, hogy gyönyörű menyasszony lennél benne...:-)

2009. jún. 12. 19:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Én szerintem még jó lenne ha szétnéznél vidéken hátha lenne legalább hasonló!Kint külföldön szinte nevetségesen olcsó és a sajátod is lehet
2009. jún. 16. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!