Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői ruha kölcsönzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői ruha kölcsönzési díjaként jó ár a 100 000 Ft (Pesten)?

Figyelt kérdés

Megtaláltam az álomruhám, a kölcsönzési díja 4 napra

100 000 Ft. Ez még elfogadható ár?

Láttam másik boltban hasonlót 140 000 Ft-ért is.

Szerintetek?

2009. jún. 11. 09:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ha lesz menyasszonyi ruhám én nem bérelném, hanem megvenném. De szerintem az olcsóbbat válaszd, ha ugyanolyan amit már kinéztél magadnak.
2009. jún. 11. 09:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha Pesten vagy akkor miért nem veszel egyet? Vannak üzletek, amelyek bezárnak és árulják a szebbnél-szebb ruhákat kiegészítőkkel. Az öcsém menyasszonya is most keres és 60 ezer körül csodaszép ruhákat talált, ezeket meg lehet vásárolni. Sőt a vaterán van egy-két olyan hirdető, akik megvarrják álmaid ruháját és az sincs 100 ezer, nemhogy 140?? Ez kizsákmányolás!
2009. jún. 11. 09:36
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Pesti viszonylatban jó ár, de én sajnáltam ennyit kiadni rá, viszont venni se szerettem volna menyasszonyi ruhát, nem szerettem volna olyan ruhában esküdni, amit előtte ötvenen felvettek és legalább ennyiszer átalakítottak. Túl azon, hogy ha nem vagy konfekció méret (kevés az olyan nő), akkor ki alakítja rád? Voltam olyan esküvőn, ahol 30eFt-ért vett ruhát a menyasszony, úgy is nézett ki, itt bő volt, ott szűk.

Én azt csináltam, hogy kerestem egy olyan szalont, ahol bérlésre varrnak saját elképzelés szerint, így még meg is tudtam változtatni a ruhában azt, ami nem annyira tetszett. Lehet, hogy többször kellett menni próbálni (összesen 3-4-szer), de megúsztam 50eFt-ból.

2009. jún. 11. 09:52
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

4 napra 100ezer Ft?!... 8-O

Jesszusom!!!

Én a helyedben körülnéznék a Vaterán, tényleg ott szebbnél-szebb menyasszonyi ruhákat kínálnak újonnan 40-80ezer Ft-ért!

A méretedben megvarrják, az ízlésed szerint és az sem mellékes, hogy esküvő után te is el tudod adni a Vaterán 10-20ezerrel olcsóbban...

Így a ruhád olcsóbban jön ki, mintha kölcsönöznéd!

(Most én is megnéztem a kínálatot, tényleg nagyon szépeket kínálnak!)

2009. jún. 11. 09:56
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
teljesen jó ár!!! Kecskemét környéki vagyok a barátnőm nem olyan rég esküdött 120000ft volt 4napra a menyasszonyi ruha plussz a kiegészítők!!! szerintem kár megvenni, mert mit kezdessz vele azután???nekem 40000ft volt 3éve a kölcsönzési díj, egyszerű és szép volt....
2009. jún. 11. 10:03
 6/15 anonim ***** válasza:
Én az Astoriánál vettem ruhám 28E Ft-ért, gyönyörű, pont passzolt rám, de bevételt is vállaltak volna, ha szükséges, ez valójában egy fehér estélyi ruha, így akár fel is vehetem még ha lesz olyan elegáns alkalom, szép emlék is, és kölcsönzőben én is csak 80E-től felfelé találtam ruhákat.
2009. jún. 11. 10:52
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A ruha amiről kérdezek, 2009-es modell, itt egy link ahol hasonló stílusú ruhák vannak;ezen az oldalon a legutolsó ruha olyan mint az enyém! (jobbra nyíllal menj a legutolsóra)

Nem hiszem hogy ennek a varrása kijönne 30000 Ft-ból.

Szerintetek ezért megéri a 100 000 Ft?? Megnéznétek kérlek?

[link]

2009. jún. 11. 11:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
A 447esre gondolsz? Az állati szééép! De a többi is!:) Nekem is ennyibe került a ruhán 2006ban, mert ugye a márkás ruhát meg kell fizetni! De nem bántam meg, mert a fotókon örökre megmarad. Szerintem 30-50 ezerből ilyesmi ruhákat nem tudnak megvarrni, de tudod, mindenkinek más az igénye és természetesen az ízlése is! Engem annó nem érdekelt mennyibe kerül majd, ezt fontosnak tartottam, hogy a nekem legjobban tetsző ruhát válasszam. Először a neten nézelődtem, rábukkantam arra a márkára amelyikből a legtöbb fajta ruha tetszett, majd ezután kerestem egy szalont, ahol azt a márkát forgalmazzák, és ott választottam.
2009. jún. 11. 12:31
 9/15 A kérdező kommentje:

Igen! A 447-es. :)

Nem ez az én ruhám, de nagyon hasonlít rá. :) Ugyan ez a márka, stílusában is ugyanez, csak az enyémen több a gyöng a derékrésznél, és inkább hátul többrétegű az anyag, nem oldalt.

De majdnem ugyan ilyen :)

Én is úgy gondoltam hogy az álomruhám az esküvőn igenis úgy nézzen ki, ahogy elképzeltem. Csak barátok meg család azt mondta hogy ez nagyon magas ár, miért nem veszek 20000-ért vmit, minek ennyit kiadni rá. :(

2009. jún. 11. 12:48
 10/15 anonim ***** válasza:

Nem értem miért tetted fel a kérdésed, ha eldöntötted, hogy Neked az a ruha kell??? Fölösleges volt ide írnod, azt válaszd, amelyik tetszik.

Én mikor megláttam magam a tükörben az álmodott ruhámban, tudtam ez a tökéletes és még a szemem is könnyes lett. Nem volt olcsó a kölcsönzés, de másik nem tetszett, hiába kerestünk olcsóbbat. 2005-ben vidéki kisvárosban 60 ezer volt, és még a kiegészítők is. Viszont addig hezitáltam rajta, hogy a kölcsönzős nő már utánam is telefonált és azt mondta 50 ezerért adja és még egy menyecskeruhát is választhatok hozzá, csak azt a ruhát válasszam. Pedig már máshol lefoglaltunk egyet 30-ért.

Így 60-ból kijött minden a kölcsönzőnél és imádtam magam a ruhában!!! Csodaszép volt.

2009. jún. 11. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!