Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvői ruha kölcsönzési díjaként jó ár a 100 000 Ft (Pesten)?
Megtaláltam az álomruhám, a kölcsönzési díja 4 napra
100 000 Ft. Ez még elfogadható ár?
Láttam másik boltban hasonlót 140 000 Ft-ért is.
Szerintetek?
Szia!
Pesti viszonylatban jó ár, de én sajnáltam ennyit kiadni rá, viszont venni se szerettem volna menyasszonyi ruhát, nem szerettem volna olyan ruhában esküdni, amit előtte ötvenen felvettek és legalább ennyiszer átalakítottak. Túl azon, hogy ha nem vagy konfekció méret (kevés az olyan nő), akkor ki alakítja rád? Voltam olyan esküvőn, ahol 30eFt-ért vett ruhát a menyasszony, úgy is nézett ki, itt bő volt, ott szűk.
Én azt csináltam, hogy kerestem egy olyan szalont, ahol bérlésre varrnak saját elképzelés szerint, így még meg is tudtam változtatni a ruhában azt, ami nem annyira tetszett. Lehet, hogy többször kellett menni próbálni (összesen 3-4-szer), de megúsztam 50eFt-ból.
4 napra 100ezer Ft?!... 8-O
Jesszusom!!!
Én a helyedben körülnéznék a Vaterán, tényleg ott szebbnél-szebb menyasszonyi ruhákat kínálnak újonnan 40-80ezer Ft-ért!
A méretedben megvarrják, az ízlésed szerint és az sem mellékes, hogy esküvő után te is el tudod adni a Vaterán 10-20ezerrel olcsóbban...
Így a ruhád olcsóbban jön ki, mintha kölcsönöznéd!
(Most én is megnéztem a kínálatot, tényleg nagyon szépeket kínálnak!)
Köszönöm a válaszokat!
A ruha amiről kérdezek, 2009-es modell, itt egy link ahol hasonló stílusú ruhák vannak;ezen az oldalon a legutolsó ruha olyan mint az enyém! (jobbra nyíllal menj a legutolsóra)
Nem hiszem hogy ennek a varrása kijönne 30000 Ft-ból.
Szerintetek ezért megéri a 100 000 Ft?? Megnéznétek kérlek?
Igen! A 447-es. :)
Nem ez az én ruhám, de nagyon hasonlít rá. :) Ugyan ez a márka, stílusában is ugyanez, csak az enyémen több a gyöng a derékrésznél, és inkább hátul többrétegű az anyag, nem oldalt.
De majdnem ugyan ilyen :)
Én is úgy gondoltam hogy az álomruhám az esküvőn igenis úgy nézzen ki, ahogy elképzeltem. Csak barátok meg család azt mondta hogy ez nagyon magas ár, miért nem veszek 20000-ért vmit, minek ennyit kiadni rá. :(
Nem értem miért tetted fel a kérdésed, ha eldöntötted, hogy Neked az a ruha kell??? Fölösleges volt ide írnod, azt válaszd, amelyik tetszik.
Én mikor megláttam magam a tükörben az álmodott ruhámban, tudtam ez a tökéletes és még a szemem is könnyes lett. Nem volt olcsó a kölcsönzés, de másik nem tetszett, hiába kerestünk olcsóbbat. 2005-ben vidéki kisvárosban 60 ezer volt, és még a kiegészítők is. Viszont addig hezitáltam rajta, hogy a kölcsönzős nő már utánam is telefonált és azt mondta 50 ezerért adja és még egy menyecskeruhát is választhatok hozzá, csak azt a ruhát válasszam. Pedig már máshol lefoglaltunk egyet 30-ért.
Így 60-ból kijött minden a kölcsönzőnél és imádtam magam a ruhában!!! Csodaszép volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!