Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha az esküvői szertartás alatt olyan zenék szólnak, amiket disney rajzfilmekből válogattak össze? Természetesen gondosan összeválogatott, klasszikusokról van szó.
:D:D:D:D
(Ducktails....huuuu-uu, Dagobert báááácsiii, kaccccsameséééééi..... :)))
Ez k...a jó :) Nem tudom ki írta be, de nagyon állat...mármint a hozzászólás :D:D:D hatalmas like :)
Vannak nagyon szép zenék :)
Nekünk pl. a szülőköszöntő a Tarzanból volt - Ákos énekelte, egyszerűen imádom :)
Egyébként tényleg nagyon szépek vannak, mi még gondolkodtunk a Szépség és a Szörnyeteg-en is az egyik dalon, nekem a Pocahontas dalai is tetszenek (nagy mese rajongó vagyok :D), szóval én mindenképpen támogatom :)
Ez volt a mi szülőköszöntőnk:
Én is imádom a Disney filmeket. Olyan romantikusak.
A Szépség és a szörnyetegnek, az Aladdinnak és a Pocahontasnak különösen szép a zenéje.Sarah McLachlan zenéje is hasonló stílusú, mint a Disney, pl az Orinary miracle vagy az Angel gyönyörű lehet a szertartásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!